23948sdkhjf

Building Awards: Så er det tid til at nominere byggeriets frontløbere

For anden gang afholder Licitationen – Byggeriets Dagblad i samarbejde med blandt andre Bygherreforeningen prisuddelingen Building Awards, hvor vi hylder byggebranchen, og de projekter som går forrest.

Årets prisuddeling finder sted den 7. november på The Plant i København.

Og der er stadig mulighed for at nominere projekter til seks af de i alt ni priser, som uddeles ved det store awardshow.

Der er sidste frist for at nominere virksomheder eller projekter fredag den 16. august.

Du kan nominere virksomheder eller personer her

Her er der stadig åben for nomineringer

  • Projektudviklingsprisen, der gives til den virksomhed, som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område, så det skiller sig ud.
  • Klimaprisen, der gives til den virksomhed, som på nye, spændende eller innovative måder eller med helt ny konsekvens er med til at sikre Danmark mod begyndende og fremtidige klimaforandringer.
  • Miljøprisen, der tildeles den virksomhed, som på en særlig måde har formået at ind tænke hensynet til miljøet eller naturen i løsningen og som fremstår som særligt bæredygtig.
  • Innovationsprisen, der gives til den virksomhed som har formået at sætte ny viden, processer eller teknologi i spil til gavn for byggeriets værdiskabelse.
  • Teknikprisen, der gives til den virksomhed, som har været ansvarlig for at sætte nye tekniske installationsløsninger i spil
  • Talentprisen, der gives til en yngre person, som har udvist særlige faglige, ledelsesmæssige evner eller resultater inden for byggeriet de seneste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125