23948sdkhjf

Bæredygtighed og historie i Valby

Der hvor F.L. Smidths gamle fabrikshaller engang lå, arbejdes der på livet løs på et byggeri, der kommer til at indeholde både moderne lejligheder, erhvervslokaler og butikker. Byggeriet, der er ejet af De Forenede Ejendomsselskaber A/S og som er tegnet af C.F. Møller arkitekter, er blevet døbt Valby Maskinfabrik.

Visionen er at skabe en bæredygtig og levende bydel, der opføres med omtanke for områdets historie og specielle karakter. Her skal være stisystemer, der indbyder til oplevelser på den gamle fabriksgrund og god plads til leg og bevægelse.

Udover de to blokke, Montagehallen og Gearhuset, som tilsammen kommer til at indeholde moderne lejligheder, byder Valby Maskinfabrik også på ca. 40.000 kvm erhvervsarealer. Erhvervslokalerne kommer ligeledes til at være en del af de gamle fabriksbygninger og renoveres netop nu for at fremstå topmoderne og attraktive.

Lejlighederne vil variere i størrelse og udtryk, men har alle minimum én altan eller en terrasse og er indrettet ud fra moderne og nordiske principper. Der er derfor stor fokus på rummelighed, karakter, lys og kvalitetsmaterialer. 

Den nye Københavnske oase, der formår at kombinere kvalitet og bæredygtighed, forventes at stå helt færdig i slutningen af 2020. Noget der kun lader sig gøre med hjælp fra de involverede aktører, som du kan læse mere om i det følgende.

Det hele startede i Valby

Solceller og grønne tage i Valby

Rutine og gentagelser sikrer høj kvalitet

Faste samarbejdspartnere minimerer fejl og mangler

Støjreduktion og godt indeklima kan sagtens kombineres

Svane køkkener monteres af certificerede montører


Valby Maskinfabrik gav vækst og erfaring

Læs hele tillægget omkring Valby Maskinfabrik her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19