23948sdkhjf

Rutine og gentagelser sikrer høj kvalitet

bgb a.s. er på ligesom på byggeprojekterne på Frederiks Brygge, entreret til udførelse af tømrer- og snedkerentrepriserne på de nye byggeafsnit på Valby Maskinfabrik.

På Valby Maskinfabrik varetager bgb a.s. blandt meget andet udførelse af tagkonstruktioner, opbygninger af lette facader, delvist med afsluttende facadebeklædning i aluminium, montering af alle udvendige vindues- og dørpartier, indvendige lette skillevægge, loftsarbejder og indvendigt tømrer- og snedkerarbejder.

Den erfarne tømrer- og snedkervirksomhed løser gerne de traditionelle tømrer- og snedkeropgaver, men glæder sig også over, at Valby Maskinfabrik er et byggeri lidt ud over det sædvanlige. Udfordringerne findes i tagkonstruktionerne og de lette facadeopbygninger.

- Vi er heldige, at byggeafsnittene GKL3 og GKL4 skal have nogle lækre tagkonstruktioner. Dele af byggeafsnittenes tagopbygninger udføres i 45 graders taghældninger, og det er noget, der altid glæder en tømrer, siger partner i bgb a.s., Bertel Gantriis og fortsætter:

- Tagkonstruktionerne vendes og drejes fra sektion til sektion, og det er en opgave, der er spændende at håndtere.

På byggeafsnittene GKL3 og GKL4 udføres ejendommenes penthouseboligers facader, og en del af tagfladerne, i en opbygning med stålskellet. Konstruktionen krydsisoleres og beklædes indvendigt med gipsplader. Udvendigt bliver konstruktionen beklædt med vindskærm og en brandimprægneret træbeklædning, for til sidst at blive beklædt med zink, på god gammeldags blikkenslagervis.

De zinkbeklædte overflader udføres i blikkenslagerentreprise, mens det anodiserede aluminium på GKL1 og GKL2 både leveres og monteres af bgb a.s.

bgb a.s. forventer at være engageret på Valby Maskinfabrik i en 4-5-årig periode. Virksomheden sætter pris på sådanne større og længerevarende projekter, for det giver en god, samlet kvalitet på projektet, når der skal opføres mange boliger på samme måde.

Udførelsen bliver jo bedre og bedre, for hver dag der går. Det er hovedsageligt de samme medarbejdere, der udfører de samme discipliner, og på den måde vil de jo få deres skills udviklet og optimeret. Dette er helt sikkert med til at give sikkerhed for, at kvaliteten bliver som den skal, slutter Bertel Gantriis.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109