23948sdkhjf

Hillerøds nye miljøpark baner den grønne vej

Hillerød Forsyning er i gang med at etablere Solrødgård Klima- og Miljøpark i udkanten af Hillerød. Stedet skal sikre den fremtidige energiproduktion og miljøhåndtering i Hillerød Kommune. Parken udformes som et offentligt, rekreativt areal, hvor besøgende kan opleve sammensmeltningen af energiproduktion, vandrensning, ressourcegenbrug og klimatilpasning.

De overordnede tanker for Solrødgård Klima- & Miljøpark har været af samle og synliggøre de funktioner, der har med energiproduktion og distribution at gøre. Det har man gjort ved at lave et stort landskabeligt areal, der vil huse et rigt fugle- og dyreliv og et vådområde, der kan indsamle regnvand fra omkringliggende egne.

Solrødgård Klima- og Miljøpark forventes at stå færdigt i 2020 og vil omfatte en genbrugsstation, et renseanlæg, et varmeproduktionsanlæg og et klima- og miljøcenter.

Du kan her læse om en række af de aktører, der er tilknyttet forskellige byggeriprocesser i parken, og hvordan de hver især har bidraget med deres egne kompetencer for at skabe en klima- og miljøpark i verdensklasse.

Læs her om fem aktører der har været tilknyttet tilblivelsen af Solrødgård Klima- & Miljøpark:


Jakobsen & Blindkilde opfører unikt renseanlæg


Faststofseparering og slamfortykning i ét system


Smedeentreprisen kræver mangesidig ekspertiseFremtidige renseanlæg
skal se mod Hillerød


ANKER HANSEN & CO. A/S bygger nyt Miljø- og Klimacenter

Læs hele tillægget her

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093