23948sdkhjf

Smedeentreprisen kræver mangesidig ekspertise

Holsted Smede & Maskinværksted er en ordreproducerende virksomhed, der har erfaring med at udføre hovedentrepriser, fagentrepriser og regulært tilbudsarbejde. De beskæftiger sig hovedsageligt med maskinudstyr til spildevands- og vandværkssektorerne og producerer og monterer selv deres produkter.  Virksomheden har leveret den samlede smedeentreprise til Hillerød Renseanlæg i Solrødgård Klima- og Miljøpark.

Entreprisen indeholder store dele af selve det maskinudstyr, der skal bruges under rensningen af Hillerød Kommunes spildevand.

- Vores kunde, entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde, har selv stået for indkøb af de store maskiner til anlægget, men vi har sikret det hele er installeret og tilsluttet med alle rørinstallationer, ventiler samt øvrigt udstyr fra vores fabrik i Holsted, siger Robert Larsen, som er indehaver af Holsted Smede & Maskinværksted.

Hillerød renseanlæg er Holsted Smede & Maskinværksteds største samlede opgave til dato. Selve rørene til det nye anlæg er rent dimensionsmæssigt langt fra de største, den erfarne virksomhed har leveret. Det er derimod de mangfoldige opgaver, der har gjort projektet til virksomhedens største entreprise.

Opgaverne har inkluderet udførelsen af adskillelige platforme og trapper samt dæksler over og til pumpestationer, bassinanlæg og kældre til maskineriet.

- Hovedudfordringen i denne opgave har været at opfylde alle de nødvendige kriterier indenfor den forholdsvist korte tidsramme. Efter projekteringsfasen var tiden til vores opgaver knap, men vi har med godt samarbejde nået det hele, og resultatet er efter vores egen mening, blevet rigtig godt. Nu er der kun lidt finpudsningsarbejde tilbage, fortæller Robert Larsen.

Selvom opgaven var stor, har det for virksomheden ikke føltes som en uhåndterbar størrelse. Den har derimod trukket en del på deres erfaringer mht. designoplæg i flere situationer.

- Der har ikke været nogen større udførelsesmæssige udfordringer for vores vedkommende. Vi er vant til at lave de her opgaver og har gjort det i mange år. Det interessante har dog været, hvordan alle vores kompetencer er kommet i spil samtidig, slutter Robert Larsen.

Faktaboks

  • Holsted Smede & Maskinværksted beskæftiger mellem 20-25 medarbejdere.
  • 10-12 mand har været tilknyttet Solrødgårdprojektet. Virksomheden har således haft sort ståls klejnsmede såvel som rustfrie klejnsmede samt montører på byggepladsen.
  • Det er anden gang indenfor tre år at Holsted Smede og Maskinværksted er med i opførelsen af et spritnyt renseanlæg. De har også stået for smedeentreprisen nær Hadsund for Mariagerfjord Vand.
  • Læs mere på www.hsmholsted.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125