23948sdkhjf

ANKER HANSEN & CO. A/S bygger nyt Miljø- og Klimacenter

ANKER HANSEN & CO. A/S er i færd med, i hovedentreprise, at opføre Hillerød Service A/S’ nye Klima- og Miljøcenter i Solrødgård Klima- og Miljøpark.

Det nye domicil skal huse Hillerød Forsynings nye hovedkontor samt Klima- og Miljøparkens administration og kundecenter. Administration og kundecenter omfatter i alt ca. 1.700 m2 fordelt på to etager, mens tilhørende garager til bl.a. servicekøretøjer samt lager og værksteder omfatter ca. 1.800 m2 i én etage, dvs. et samlet etageareal på ca. 3.500 m2.

Miljø- og klimacentret fungerer samtidig som et besøgscenter, og er det sted, hvor besøgendes tur rundt i miljøparken begynder. Her kan eksempelvis skoleklasser blive introduceret til stedet og få øjnene op for både de rekreative arealer og de funktionelle formål, som stedet opfylder.

Forud for byggeriet var der lagt en strategi med unikke krav for opførelsen af klima- og miljøcentret. Byggeriet skulle sætte så lille et miljømæssigt fodaftryk som muligt, hvorfor det er projekteret ud fra en idé om, at det skal kunne skilles ad igen, så stort set alle dele kan genanvendes i andre bygninger.

For at opnå de arkitektonisk ønskelige muligheder for store spændvidder og store udkragninger for etagedækkene i administration og kundecenter, anvendes hér AirDeck, i stedet for traditionelle huldæk som i garage-, lager og værkstedsbygninger.

Faktaboks – ANKER HANSEN & CO. A/S:

  • ANKER HANSEN & CO. A/S har desuden særlig ekspertise inden for renovering og nybyggeri af alment boligbyggeri samt offentlige byggerier som børnehaver, uddannelsesinstitutioner og plejehjem.
  • Virksomheden startede som en lille murervirksomhed, men er i dag - snart 60 år senere – vokset til en fremtrædende aktør på markedet.
  • Blandt virksomhedens andre referencer finder man også nybyggeri af Almene boliger for DOMEA i Hvalsø, Musholm bugt Feriecenter for Muskelsvindfonden, Tingbjerg helhedsrenovering af almene boliger for KAB/SAB/FSB samt nybyggeriet af det nye Furesø Rådhus som blev afleveret i august 2017.
  • Læs mere på www.ankerhansen.dk
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11