23948sdkhjf

Ramirent vil have større bid af kagen

Markedet for midlertidige lokaler er i hastig vækst, og udlejningsfirmaet Ramirent vil med et nyt tiltag have en større bid af kagen
Behovet for løsninger med midlertidige lokaler vokser hele tiden og udlejningsfirmaet Ramirent tager nu yderligere skridt for at styrke sin position på dette marked, med lanceringen af det nye varemærke Ramirent Temporary Space og en helt ny webside.

Ramirent har siden 1990 serviceret offentlige virksomheder, byggeindustrien og den øvrige industri med midlertidige lokaler under navnet Systempavilloner.

Modulerne er igennem årene blevet udviklet og er i dag moderne og tidsvarende lokaler, som opfylder bestemmelserne til den seneste lovgivning, lige fra midlertidige pavilloner til permanente bygninger. Fokus har været at tilvejebringe et velfungerende miljø for de personer der opholder sig i lokalerne.

Isoleringsmæssigt opfylder pavillonerne de seneste strenge krav og kombineret med et velfungerende ventilationssystem med varmegenvinding samt flere varianter af opvarmningsformen vil dette resultere i lavere energiomkostninger og ikke mindst en grøn profil.

Masser af segmenter

I dag er de midlertidige lokaler et oplagt udgangspunkt for de mennesker der skal opholde, overnatte eller bo der. Det kan f.eks. være børnehavebørn, lærere, skoleelever, administrationsmedarbejdere, håndværkerhoteller, genhusning i forbindelse med forsikringsskader, projektledelse – det er deres behov, som vores løsninger er baseret på.

”Ramirent er bedst kendt for at levere udlejningsmateriel til byggeriet og andre brancher, men har også udviklet en god forretning, når det kommer til løsninger med midlertidige lokaler. Med brandet Ramirent Temporary Space, ønsker vi at styrke vores position på dette marked”, siger André Bakke, Direktør i Ramirent Danmark.

Muligheder for vækst

”Vores tiltag giver os muligheder for at vokse i industrisektoren med avancerede boligløsninger, såvel som i den offentlige sektor, med modulsystemer der tilpasses de forskellige aktiviteter såsom børnehaver, skoler og kontorfaciliteter”, tilføjer han.

Der findes ikke helt friske tal på, hvor stort markedet for midlertidige lokaler er, men for få år siden kom et tal på 300.000 kvadratmeter frem, som følge af et arbejde i Skurvognsgruppen i Dansk Byggeri.

Og det er dette markedssegment, som Ramirent gerne vil have en større bid af.

”Vi har arbejdet med at udvikle et produkt, der kan bruges i de nordiske lande, samt Finland. Der er lidt forskelligheder med hensyn til lovgivning, så det handler om at finde en fællesnævner, så de med lidt tilpasning kan bruges alle steder”, forklarer projektchef i Ramirent, Lars Lysgaard til Licitationen.

”Skurvognsgruppen i Dansk Byggeri har desuden været med til at udarbejde og give input til den danske lovgivning på området, så det både er godt for kunderne, men også så det er til at arbejde med for os som leverandører af denne type løsninger,” siger han.

Luft, lyd og lys

Han mener, der er tre områder, man skal huske, når man taler om midlertidige boliger: Luften, Lyden og Lyset.

”Hvis man har fokus på disse tre områder, når man skal vælge, så er man nået et godt stykke af vejen”, siger han.

Ramirent har til flere projekter leveret midlertidige boliger til flygtninge, og arbejder desuden også med totalløsninger på området samt facility management.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.299