23948sdkhjf

Udlejer vil hjælpe kunderne igennem Corona

Loxam har med en international position som nummer ét, mulighed for at hjælpe bygge- og anlægsbranchen igennem krisen

2019 har været et fremragende år med transformation for franske Loxam Group. Det fortæller det franske selskab i en pressemeddelelse.

Takket være overtagelsen af Ramirent har vi skabt en europæisk leder inden for leje af udstyr med en attraktiv position på de vigtigste europæiske markeder. Koncernens EBITDA udgjorde 609 mio. € i 2019, hvilket er en stigning på 21,6 procent.

Og hertil føjer Gérard Déprez, formand og administrerende direktør for Loxam Group, at

- Vores likviditet er høj, og vi har ingen større gældsafvikling i året.

Vil betjerne kunderne
Med dette økonomisk stærke fundament står Loxam i Danmark klar til at hjælpe byggebranchen igennem en Corona-krise.

- Vi overvåger situationen nøje, men vores største fokus er fortsat at betjene kunderne og beskytte vores ansatte, siger adm. direktør Carsten Hoeck.

- I en periode med afmatning i branchen, kan det være en fordel for kunderne at leje frem for at eje, og vi er i dialog med flere kunder om at investere i at drive kundernes maskinpark.

Tilbyder partnerskab
- Investeringer i maskinel kan være udfordrende for vores kunder, og det er præcis her vi kan tilbyde vores partnerskab. Som Europas markant største udlejer, og en af verdens absolut største, er det næsten vores pligt at være den foretrukne partner, som støtter og udvikler kundernes forretning i denne tid. fastslår Carsten Hoeck.

Vi investerer store million beløb i nye maskiner og den største del af disse maskiner er emissions frie maskiner, og maskiner som understøtter kravene om miljørigtighed og kravene til at øge sikkerhed.

Loxam har ambitionen om at være den største og stærkeste spiller i alle lande, og de massive investeringer og den udviklingsorienterede kommercielle plan, og vigtige signaler både internt og eksternt om, at selskabet er klar til at tage endnu et hop på det danske marked.
Sigh

Læs mereUdlejer vil gerne overtage maskinparken og udleje den tilbage til kunden

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172