23948sdkhjf

Overtager efter konkurs - bygger andelsboliger med udsigt over Skanderborgs gamle dyrehave

Byggeselskabet Paulsen har indgået aftale om opførelse af 15 etageboliger for Skanderborg Andelsboligforening, oplyser entreprenørfirmaet i Them syd for Silkeborg i en pressemeddelelse.

Projektet er en konkurssag overtaget fra Torntoft & Mortensen A/S, som gik konkurs i april i år.

Det konkursramte entreprenørfirma - sammen med blandt andre GPP Arkitekter - blev præsenteret som vinder af projektet i august sidste år.

Byggeselskabet Paulsen ser også tak for samarbejdet til bygherre Skanderborg Andelsboligforening, arkitekt GPP Arkitekter, ingeniør OJ Rådgivende Ingeniører og landskabsarkitekt Birgitte Henningsen.

Indpasses i områdets arkitektoniske karakter og historie

De 15 boliger på Kastanievej er fordelt på tre etager og bliver på varierende størrelser fra to til tre værelser på mellem 55 til 84 kvm, og samlet omfatter nybyggeriet 1.014 kvm

Bygningen gøres desuden let tilgængelig for alle beboertyper ved hjælp af niveaufri adgange og elevator.

Teglstensbygningen udføres med et nyfortolket rødt saddeltaglignende ståltag således det passer ind i områdets arkitektoniske karakter og historie.

Med fokus på at indramme boligernes udsigt over den gamle dyrehave i Skanderborg samt byudviklingen ved Lillesø, etableres sydvendte altaner og store vinduespartier.

Projektet udføres i hovedentreprise og forventes afleveret i vinteren 2023.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Torntoft & Mortensen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.924