23948sdkhjf

Boligkontoret Fredericia forbereder entreprenørjagt til 230 mio. kr. renovering

Boligkontoret Fredericia har gang i en omfattende renovering af 84 rækkehuse, Holbergshaven, men står nu på kanten af yderligere to store renoveringsprojekter til godt 230 mio. kr.

– Vi er ved at gøre klar til at gennemføre en prækvalifikation af entreprenører til renoveringen af naboafdelingen -afdeling 403, og til foråret skal vi have sendt renoveringen af afdelingen på Christiansberg i udbud, fortæller teknisk chef i Boligkontoret Fredericia Jørn Brynaa til Fredericia Dagblad.

Renoveringerne i de to afdelinger, 403 Holbergsvej/Rahbeksvej og 404 Christiansberg, omfatter henholdsvis 84 lejligheder og 78 lejligheder i etagebyggeri.

Økonomisk er den beboergodkendte ramme henholdsvis 105 og 130 mio. kr., og det får betydning for, hvor omfattende renoveringerne bliver, fortæller Jørn Brynaa med henvisning til de stigende materialepriser.

På føromtalte renovering af Boligkontoret Fredericias afdeling 402, Holbergshaven, er NCC i rollen som hovedentreprenør i færd med en omfattende renovering af 84 rækkehuse. Byggesummen på projektet er ifølge entreprenørfirmaet 91 mio. kr., og arbejdet udføres med Rambøll som ingeniør, arkitekt og bygherrerådgiver.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

1.823