23948sdkhjf

Building Awards vender tilbage med stort gallashow

Så kan bygge- og anlægsbranchen godt sætte et stort kryds i kalenderen ud for torsdag den 10. november 2022.

Her vender Building Awards tilbage med et stort gallashow, hvor vi skal fejre rollemodellerne i bygge- og anlægsbranchen.

Coronakrisen og forsamlingsforbud satte ellers en brat stopper for, at bygge- og anlægsbranchen kunne hylde sig selv ved Building Awards’ store gallashow.

De seneste to år har Licitationen - Byggeriets Dagblad og partnere derfor uddelt årets Building Awards til branchens rollemodeller løbende over flere uger ved arrangementer hos prismodtagerne.

Men i år vender Building Awards’ store gallashow tilbage i stor stil, når Licitationen - Byggeriets Dagblad i samarbejde med Bygherreforeningen, Boligfonden Kuben og Lean Construction DK uddeler årets priser ved en stor samlet gallaaften torsdag den 10. november. JCN Bolig vil igen i år være hovedsponsor for Building Awards.

Trænger til en fest efter to år med corona

Det er endnu en hemmelighed, hvor showet foregår, men Licitationen - Byggeriets Dagblads udgiver, Nordiske Medier A/S, slår fast, at det bliver et stort show som i 2019, hvor over 300 gæster hyldede det års prismodtagere på The Plant i København.

- Vi glæder os utrolig meget til igen at fejre, hylde og samle branchen til en rigtig fest, når vi afholder dette års Building Awards. Det trænger alle til efter to år med corona. Licitationen - Byggeriets Dagblad har været en del af bygge- og anlægsbranchen i mere end 100 år. Ikke bare som Danmarks eneste dagblad inden for byggeriet - men også som samlingspunkt og kontaktformidler mellem byggeriets parter, siger adm. direktør Jesper Hansen fra Nordiske Medier, der ud over Licitationen - Byggeriets Dagblad udgiver en række andre medier målrettet bygge- og anlægsbranchen og andre dele af dansk erhvervsliv.

Antallet af priser, der uddeles den 10. november, bliver i skrivende stund på samme niveau som sidste år, hvor der blandt andet blev fundet vindere til Bygherreprisen, Projektudviklingsprisen, Talentprisen og Procesprisen.

Men planen er, at der kommer flere nye priser, som skal have en vinder.

Building Awards

  • Licitationen - Byggeriets Dagblad har siden 2018 hyldet virksomheder, projekter og personer fra branchens faggrupper, som har sat et mærkbart aftryk på bygge- og anlægsbranchen ved Building Awards. Sammen med ledende aktører uddeles flere priser i forskellige kategorier, som afspejler de indsatsområder der er vigtige for at sikre en positiv udvikling i fremtidens byggeri.
  • I 2018 og 2019 blev vinderne fundet ved et stort samlet gallashow. Men coronaen satte en stopper for dette i både 2020 og 2021, hvor vinderne blev kåret hen over flere uger i Licitationen - Byggeriets Dagblad.
  • I år vender den store gallaften tilbage torsdag 10. november.
  • Blandt tidligere vindere er blandt andre Adserballe & Knudsen, Scandi Byg, Pensiondanmark, Himmerland Boligforening, Enemærke & Petersen, Bygningsstyrelsen, Vejdirektoratet, Hofor og Züblin
  • Mere info om Building Awards og de tidligere vindere kan findes her

Artiklen er en del af temaet Building Awards 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141