23948sdkhjf

Lokalt byggefirma har gjort de store kraner klar i Frederikshavn

Frederikshavn-funderede Trigon har rejst de store byggekraner på Værkergrunden i Frederikshavn, hvor byggefirmaet er i færd med at opføre to boligtårne samt en biograf. Hvert af de to tårne rummer 16 lejligheder. 

De seneste uger har byggefirmaet især arbejdet under jorden med etablering af fundamenter og udgravning til biografsalene, som ligeledes kommer til at ligger under niveau. I løbet af næste uge dukker byggeriet således op over jordoverfladen. 

Kranen på Værkergrunden - området mellem Ørnevej, Fasanvej og Rådhus Allé, ved siden af Føtex i Frederikshav - kommer på arbejde med at rejse betonelementer, og de store jorddynger på grunden vil blive placeret omkring biografsalene. 

Biografen med de fire sale vil slå dørene op til februar næste år, mens de første beboere kan flytte ind i sommeren 2022. 

Trigon købte Værkergrunden tilbage i 2019. Projektet, der er udarbejdet af LBB3 Arkitektur + Rumdesign og Arkitema, tager udgangspunkt i ønsket om at udvikle Frederikshavn midtby og lægger sig tæt op ad den planlægning og transformation, der er i gang ved Rådhusparken i byen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Forventer stor interesse: Jagter totalrådgiver til kystsikring
Building Awards: Ny pris skal sætte skub i digitaliseringen
Ny trælastdirektør gør comeback i Stark
Vil prøve 'russer-sag' ved Højesteret
Certificerings-junglen: Nyt digitalt værktøj skal sikre overblik
Nye arkitekter skal udklækkes i stationsbygning
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141