23948sdkhjf

JFP tager datterselskab med på 7.000 kvm rækkehusprojekt

Remmerslund Skovby i Hedensted bliver 80 rækkehuse rigere i løbet af de næste 12 måneder. JFP har totalentreprisen på de nye boliger for projektudviklingsvirksomheden Innovater, oplyser entreprenørfirmaet i en pressemeddelelse.

Boligerne er bliver samlet 7.000 kvm og varierer i størrelse fra 80 til 100 kvm alle med egen have og terrasse. Boligerne er lejeboliger og særligt målrettet unge familier og seniorer. 

– Vi har været med i projektudviklingen af boligerne og er derfor glade for at skulle opføre dem også, udtaler adm. direktør Jesper Friis Poulsen fra JFP om projektet, der er entreprenørens tredje for Innovater. I forvejen arbejder parterne sammen på Ruten Plejecenter og Storetorv Boliger i Tingbjerg. 

Projektet i Remmerslund Skovby er tegnet af Atra Arkitekter.

Arbejde til datterselskab 

Rækkehusene opføres med en muret facade og med en-sidig taghældning med tagpap. JFP Murer & Tømrer skal varetage beton – og tømrerentreprisen. 

Området klimatilpasses med åbne render langs vejene, som opsamler overfladevandet fra den tildeles skrånende grund, hvorefter vandet ender i en nyetableret sø i området. Søen fungerer samtidig som et naturligt samlingspunkt for nabolaget og for at øge biodiversiteten, sås der vilde græsser på friarealerne. 

Ansøgning om byggetilladelse er indsendt, og byggeriet forventes igangsat i foråret 2021. Boligerne skal stå klar den 1. april 2022. 

Innovater har nu solgt de 80 boliger til Casa Nord til en handelsværdi på 136 mio. kr. med forventet overdragelse maj 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125