23948sdkhjf

Bravida køber ” et springbræt til et område i kraftig vækst”

Opkøbene fortsætter for Bravida Danmark. I denne omgang har installationsvirksomheden indgået aftale om at overtage det Odense-baserede firma Fiberkom, der arbejder med installation af fiberoptiske netværker og har specialviden inden for splidsning og blæsning af fiberkabler. 

Det oplyser Bravida i en pressemeddelelse.

Fiberkom hovedaktiviteter er rammeaftaler med energiselskaber som Energi Fyn i forbindelse med installation af fiberbokse og opkobling hos slutbrugeren. Virksomheden beskæftiger otte ansatte og havde en omsætning på 6 mio. kr. i 2020. 

Andet opkøb i Odense

Det er anden gang på kort tid, at installationsvirksomheden køber op i netop Odense. Kort før årsskiftet gjaldt det VVS-firmaet J. Beese VVS og Blik med 12 ansatte og en 2019-omsætning på 10 mio. kr.

Før det, i juli 2020, foretog installationsvirksomheden tre opkøb på stribe: VVS-firmaet Gjøl VVS samt selskaberne Vesthimmerlands VVS og Nielsen & Brostrøm.

Opkøbsrækken kom efter, at ledelsen havde sat potentielle opkøb på pause grundet coronakrisen.

- Fiberkom har formået at placere sig som en efterspurgt leverandør af fiberkabelarbejde på Fyn, og jeg ser overtagelsen som et springbræt til et område i kraftig vækst, siger Jørn Tønnes, regionsdirektør for Bravidas Region Syd, i pressemeddelelsen og kommer ind på, hvor virksomhederne hinanden: 

– Bravida har kompetencerne til at fortsætte der, hvor Fiberkom stopper, nemlig hjemme ved slutbrugerne, hvilket jeg ser kan give aktiviteter i vores serviceforretning, siger Jørn Tønnes. 

Samtlige otte medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Ronny Hüttmann som ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 1. februar 2021, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

Fiberkom ApS
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 4,0 4,6
Driftsresultat  1,7 2,4
Resultat før skat 1,7 2,4
Årets resultat 1,3 1,8
Aktiver 2,9 4,1
Egenkapital 2,1 2,6
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125