23948sdkhjf

Bravida køber op i Odense

Bravida Danmark styrker sin tilstedeværelse i Odense og omegn med købet af VVS-firmaet J. Beese VVS og Blik. Det oplyser Bravida i en pressemeddelelse.

VVS-virksomheden i Odense, som beskæftiger 12 ansatte og i 2019 havde en omsætning på 10 mio. kr., har mere end 50 års erfaring med VVS og blikkenslagerarbejde samt service og eftersyn på VVS-installationer.   

- Vi har haft et ønske om at styrke vores service- og installationsforretning på VVS i Odense og står med købet af aktiviteterne i J. Beese VVS og Blik stærkere, da de har en god tilgang til kunderne, en stærk kundeflade og godt ansigt i byen, siger regionsdirektør i Bravida Danmark, Jørn Tønnes, i pressemeddelelsen.

Alle fortsætter i de samme roller

Hidtil har Ole Beese Nielsen og Peter Beese Nordberg ejet J. Beese VVS og Blik, ifølge Det Centrale Virksomhedsregister med 50 pct. ejerandel hver. Prisen på VVS-firmaet er ikke oplyst.

.J. Beese VVS og Bliks medarbejdere bliver i starten af 2021 en del af Bravidas Region Syd, og de vil fortsætte med at servicere deres nuværende kunder.

Samtlige 12 medarbejdere fortsætter i deres nuværende roller med Ole Beese som afdelingsleder og Peter Beese Nordberg som serviceleder. Søren Larsen, afdelingschef for Bravida VVS i Odense, vil være ansvarlig for aktiviteterne. Integration af virksomheden over i Bravida sker pr. 1. februar 2021, hvilket i praksis betyder at virksomheden indtil videre forsætter på uændrede vilkår under nuværende navn.

J. Beese VVS og Blik A/S
mio. kr. 2019 2018
Bruttoresultat 5,4 4,2
Resultat af ordinær primær drift 1,0 0,1
Ordinært resultat før skat 1,0 0,1
Årets resultat 0,7 0,1
Aktiver i alt 4,5 3,6
Egenkapital i alt 2,3 1,7
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127