23948sdkhjf

Typehusfirma og ejendomsselskab køber hver sin grund i Hundige

Husbyggeren Lind & Risør og ejendomsselskabet Balder Danmark kommer til at sætte hver deres store præg på udviklingen af Hundige Øst i de kommende år. De to firmaer har fået grønt lys til at købe arealer nær Hundige Station, hvor de vil bygge boliger og ændre hele området. 

Det skriver Greve Kommune i en pressemeddelelse. 

Salget sker i forlængelse af tids ønske og arbejde fra kommunens side med at få skabt et tryggere område ved og omkring Hundige Station. På den baggrund er fra politisk hånd vedtaget en ambitiøs plan om byudvikling med blandt andet nye boliger. 

Balder Danmark har købt områder på og ved busholdepladsen, hvor der nu skal bygges boliger i forskellige størrelser. Busholdepladsen skal også moderniseres og flyttes lidt. Ifølge adm. direktør Flemming Joseph Jensen vil selskabet opføre boliger, som appellerer til både børnefamilier, par, singler, unge og ældre. 

Lind & Risør har købt store arealer på Frydenhøj Allé, hvor selskabet først og fremmest vil bygge tætte, lave boliger i forskellige størrelser. 

De to købere er valgt af byrådet efter en lukket budrunde. De går i gang med at bygge, så snart kommunen har lavet lokalplaner for området.  

Opgør med stationen som et skummelt og utrygt sted 

Hundige Øst vil i de kommende år blive ændret markant. De nye boligområder vil betyde mange nye borgere. Desuden skal der også bygges et nyt friplejehjem, ældreboliger samt en stor daginstitution til områdets mange børn. 

Grundsalget er første skridt på vejen mod at tiltrække ressourcestærke borgere til området. 

– Vi ved godt, at det kan være skummelt og utrygt på Hundige Station om aftenen, men det ændrer vi med de tiltag, vi har vedtaget og kommer til at vedtage. Vi udvikler Hundige Øst som et helt nyt boligområde præget af kvalitetsbyggeri og en helt anden og bedre stemning. Det her er en milepæl i kommunens historie, siger borgmester Pernille Beckmann.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11