23948sdkhjf

Ny mand og ny titel - nordjysk entreprenør finder afløser for mangeårig chef

TL Byg har fundet afløseren for David Krogh Madsen, som sidste efterår forlod posten som beregnerchef i det nordjyske byggefirma til fordel for en direktørpost hos M. Thomsen Støtt.

Rasmus Aamand Pedersen er den nye mand i chefstolen hos entreprenørvirksomheden med base i det sydlige Aalborg. Han begyndte hos TL Byg i starten af maj måned, oplyser firmaet på LinkedIn. 

Hans titel er - som adm. direktør Peter Boltau allerede i oktober fortalte til Licitationen - Byggeriets Dagblad – ændret til salgs- og kalkulationschef, og han står nu i spidsen for TL Bygs beregner- og projekteringsteam.

Rasmus Aamand Pedersen er uddannet diplomingeniør, civil- og bygningsingeniør og kommer med erfaring fra Bladt Industries, Cimbria og MT Højgaard. Tidligere har han således blandt andet været salgs- og tilbudschef samt projektleder på en række forskellige byggerier. 

Chefen blev direktør

Efter 18 år i virksomheden forlod David Krogh Madsen sidste efterår TL Byg, hvor han ved afskeden havde titel af beregnerchef.

I stedet blev han direktør i murer- og entreprenørvirksomhed M. Thomsen Støtt i Aalborg.

Cheftrio under direktøren
Da David Krogh Madsen stadig var beregnerchef i TL Byg var han en tre sideordnede chefer med reference til adm. direktør, Peter Boltau, som har rådet over direktørkontoret siden juni 2018. 

Fra starten har hans mål været udvikling af organisationen i TL Byg samt at sikre en stabil og større fremgang i indtjeningen, der tidligere var præget af udsving.  

De målsætninger ændrede firmaets farvel til David Krogh Madsens ikke ved, har Peter Boltau tidligere slået fast.

TL Byg havde i 2018/19, hvor det seneste tilgængelige regnskab er fra, en bruttofortjeneste på 138,7 mio. kr. og et overskud før skat på 17,1 mio. kr. Regnskabsåret forinden var tallene henholdsvis 112,4 mio. kr. og 4,4 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143