23948sdkhjf

Stark gør klar til at flytte ind hos Silvan

På Daugbjergvej i Aarhus har man i årevis haft flere valgmuligheder, når man skulle en tur i byggemarkedet. Syd for vejen kan man besøge Starks trælast, mens det nord for vejen er Silvan, der har til huse, men det får snart en ende.

Til april er Stark nemlig klar til at overtage de lokaler, der hidtil har huset Silvan, og så går ombygningen ellers i gang, inden man regner med at kunne slå dørene op til en ny og større forretning i september.

– Hvor den nuværende og meget gamle trælast efterhånden er knopskudt til flere bygninger, samles alt fremover i én ny bygning. Dermed samles Starks medarbejdere også på ét sted, hvilket betyder endnu bedre rådgivning af kunderne, skriver Stark i en mail til Jyllands-Posten.

Det bliver med al sandsynlighed dog ikke en permanent løsning, der er tale om. Til Licitationen - Byggeriets Dagblad oplyser Stark, at lejekontrakten på de nye lokaler løber til 2027, hvilket hænger sammen med de udviklingsplaner, der er for området.

70.000 kvm til bolig og erhverv
PensionDanmark har overtaget grunden ved Dagbjergvej mellem Ringgaden og Silkeborgvej, der meget passende er blevet døbt  Trælasten, med en plan om at investere omkring to mia. kr. i 70.000 kvm. nybyggeri. 

Et nyt lokalplansforslag for området er ifølge planerne klar i slutningen af april, så i løbet af i år kan byggeriet af en bæredygtig bydel med boliger, butikker og kontorer gå i gang. Planerne omfatter både kontorbyggeri, familieboliger, almene boliger, ungdomsboliger og fællesskabsbaserede seniorboliger. 

Målet er, at boliger, butikker, kontorer og byrum DGNB-bæredygtighedscertificeres i kategorien Guld samt, at byområdet opnår stor egenart og høj liveability. 

Entreprenørvirksomheden Casa har gennem de seneste år arbejdet på at udvikle grunden og bliver totalentreprenør på byggeriet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156