23948sdkhjf

Opkøb sender Davidsens Tømmerhandel ind på nyt og koldt marked

Med overtagelsen af Optimera-kæden i oktober fik Davidsens Tømmerhandel et mere landsdækkende fodfæste. Næste knappenål kommer byggemarkedskæden til at sætte i Nuuk, når byens tidligere Optimera-butik til februar bliver omdannet til Davidsen-konceptet.

– Vi forventer en rigtig positiv udvikling for afdelingen i Grønland og overtager en veldrevet forretning i Nuuk, som vi ønsker at udvikle yderligere fremover. Vores fokus er og vil fortsat være, at vi har en høj tilgængelighed af varer, et serviceorienteret personale og en velfungerende logistik. Lever vi op til det, er det vores erfaring, at vi bidrager til en effektiv hverdag for kunderne. Vi ser derfor meget frem til samarbejdet med vores kunder i Nuuk såvel som resten af Grønland, siger Henrik Clausen, adm. direktør i Davidsens Tømmerhandel.

Netop nu er Davidsen midt i at omdanne de tidligere Optimera-afdelinger i Danmark. I slutningen af januar kommer turen så til Grønland, når afdelingen på Industrivej i Nuuk træder ind i Davidsen-familien. Alle medarbejdere fra Optimera-afdelingen i Nuuk fortsætter også efter overgangen til Davidsen.

Overtagelsen af Optimera har styrket Davidsens Tømmerhandels position særligt i og omkring de største danske byer, og i alt vil Davidsens Tømmerhandel fremover bestå af 23 afdelinger i Danmark og Grønland og beskæftige over 1.000 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11