23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Derfor skal du spejle dig i rollemodeller og faglige skulderklap

Danskerne har efterhånden krænget Janteloven af sig og tør godt tro, at de er noget. Sådan er det også i bygge- og anlægsbranchen, hvor der trods benhård konkurrence virksomhederne imellem er blevet plads til flere og flere veltrængte, faglige skulderklap.

I disse år er det især grønne skulderklap, der uddeles. Det har man netop oplevet på Building Green, ligesom det også er et hovedtema på Building Awards, som løber af stablen i dag med en stor konference, og som kulminerer i aften med overrækkelse af priser til personer, som har gjort en forskel for bygge- og anlægsbranchen. Der er blandt andet fokus på rollemodeller, som formår at tackle de grønne og bæredygtige udfordringer og løfte dem op til praktisk viden til gavn for hele bygge- og anlægsbranchen.

Det er den slags rollemodeller, som kan åbne politikernes øjne for i hvor stor grad, bygge- og anlægsbranchen kan bidrage til den grønne omstilling.

Samtidig er hæderspriser, der uddeles som faglige skulderklap af branchekolleger, nogle af de mest værdsatte. Den slags priser hænger ikke på træerne. Og det er de færreste beskåret at blive fremhævet og hædret som rollemodel. Derfor er aftenens priser på Building Awards i en klasse for sig.

Og det er altid vigtigt at spejle sig i rollemodeller. Det åbner nemlig mulighed for, at man kan vurdere sine koncepter, sin forretningsmodel og sine værdier i et andet lys end det, man selv kan sprede.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093