23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Focus Advokater, Sweco, Werk Arkitekter, Velux Gruppen og Intego

Focus Advokater
Focus Advokater har pr. 1.7.2019 udnævnt Karina Dolmer Hansen som associeret partner.

Karina Dolmer Hansen har været ansat i Focus Advokater siden 2013 og er tilknyttet afdelingen for fast ejendom. 

Sweco
Ulrik Birk er pr. 1. september 2019 ansat som senior projektleder i vand- og energiafdelingen på Swecos kontor i Ørestad. Ulrik Birk er 52 år og uddannet teknikumingeniør.

Hos Sweco skal Ulrik Birk arbejde med projekt- og fagledelse inden for renseanlæg, spildevands- og afløbssystemer, maskin- og pumpeinstallationer samt industrianlæg, herunder projektering, udbud og fagtilsyn.

Werk Arkitekter
Werk Arkitekter i København har ansat tre nye medarbejdere.

Ida Kleve har flere års erfaring som arkitekt i Bergen hos Og Arkitekter og Lund & Partnere Arkitekter med fokus på boligprojekter og lokalplaner. Hun skal med sin erfaring styrke Werks relationer og tilstedeværelse i Norge.

Jana Possehn er tidligere studentermedhjælper hos Werk og har netop taget afgang med et projekt, hvor hun bruger metrosystemet til at bringe de mange tusindvis af pakker ud om natten til byens borgeren.

Nu skal hun arbejde på udviklingsprojekter i ind- og udland.

Desuden er Sidsel Vogdrup-Schmidt ansat som ny PR-ansvarlig. Hun har en baggrund fra universitetet med design- og arkitekturhistorie.

Sidsel Vogdrup-Schmidt har tidligere været projektleder hos Designmuseum Danmark og stået for en lang række af museets udstillinger.

Velux Gruppen
Steen Sørensen Koch er tiltrådt som vice president marketing i Velux Gruppen med ansvar for den globale markedsføring.

52-årige Steen Sørensen Koch kommer fra en stilling som vice president hos Arla Foods med det globale ansvar for marketing excellence, global digital transformation, media & agency management samt consumer insights.

Tidligere har Steen Sørensen Koch haft marketingpositioner hos Kwintet i Malmø, DSB og Kelloggs.

Intego
Michael Langbjerg Saxkjær er pr. 1. september 2019 ansat som projektleder hos den tekniske servicepartner Intego i København inden for Telecom. Han har stor erfaring inden for Telecom, som han har beskæftiget sig med i over 20 år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126