23948sdkhjf

Real Capital skal bygge boliger i Nærheden

Byudviklingsselskabet NærHeden P/S og ejendomsudvikleren Real Capital har indgået en aftale, som giver Real Capital byggeret til at opføre 39 boliger i den nye bydel Nærheden i Hedehusene. 

Salamanderhusene hedder bebyggelsen, der opføres som 21 rækkehuse og 18 lejligheder. Boligerne skal opføres i tegl og træ og orienteres mod syd på en let skrånende grund. 

Projektet tager navn efter Salamandersøen, et beskyttet ynglested for vandsalamandere, som ligger lige syd for de kommende boliger. 

Projektet er tegnet af KHR Arkitekter. 

Salamanderhusene kommer til salg som projektsalg
Salamanderhusene består af både rækkehuse og lejligheder.

Rækkehusene opføres i to plan i størrelsen 121-125 kvm. Lejlighederne opføres i 84-96 kvm og serviceres med elevatorer.

Rækkehusene får private haver og lejlighederne får enten et havestykke eller en stor altan. Dertil får beboerne adgang til et fælles grønt område og til et nyt p-hus, der skal anlægges på nabogrunden.

Bydel med 8.000 mennesker

Nærheden udvikles i samarbejde mellem Høje-Taastrup Kommune og Realdania By & Byg. Den fælles ambition er at skabe en ny forstad med mulighed for at leve en nem hverdag med et stærkt fællesskab. 

Området indrettes derfor med stærke fællesfaciliteter som fx delebiler, kvarterhuse og fælles udekøkken. Samtidig er der nem adgang til kollektiv transport, fritidsaktiviteter, indkøb, skole, natur mv. 

På sigt skal der bo 8.000 mennesker i Nærheden. De første cirka 150 boliger er taget i brug og mange flere er på vej over de kommende år i form af både ejerboliger, lejeboliger og andelsboliger i seniorbofællesskab. Dertil åbner Høje-Taastrup Kommune en ny folkeskole i Nærheden i 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126