23948sdkhjf

Anden gang blev lykkens gang: Totalentreprenør er fundet til multihal i Hillerød

C.C. Contractor A/S skal stå i spidsen for opførelsen af en multihal til FrederiksborgCenteret i Hillerød
Det første udbud blev annulleret som følge af bud over budget, men nu er der sat navn på den totalentreprenør, der skal stå i spidsen for projektering og opførelse af en multihal ved FrederiksborgCenteret i Hillerød.

Ifølge HillerødPosten er der tale om C.C. Contractor A/S, og kontrakten med virksomheden er underskrevet.

Som Licitationen - Byggeriets Dagblad tidligere har beskrevet, så har i alt fire aktører været prækvalificeret, og både C.C. Contractor og Gråkjær A/S er gengangere fra det første og siden annullerede udbud.

Spadestik efter sommerferien

Første spadestik på bygningen ventes ifølge HillerødPosten at finde sted efter sommerferien, og multihallen vil indeholde en opvisningshal på omkring 2.600 kvm med 3.000 siddepladser på såvel faste som mobile tribuner.

Hallen kan også ændre anvendelse til event- og koncerthal for 4.000 mennesker eller til to håndboldbaner med opvarmningsområde.

Dertil kommer omklædning, 55 publikumstoiletter, depotrum, et 300 kvm stort VIP-område og ni sponsorboxe med direkte udsigt til opvisningshallen.

Også konference- og mødelokaler, sportsvandrehjem med 10 værelser a fire sovepladser, træningsrum til idrætten, en foyer på 700 kvm samt kontorlokaler til Nordsjællands Håndbold og FrederiksborgCenteret bliver der plads til.

Nødvendigt at tilpasse projekt

Totalentreprisen, der udelukkende vedrører selve opførelsen af multihallen, har en anlægssum på 115 mio. kroner, og for at nå derhen har det som følge af stigende byggepriser været nødvendigt at tilpasse projektet.

- Ud fra det, vi efterspurgte, har vi været nødt til at sætte vores ønsker lidt ned på depotområderne og er gået over til lidt billigere gulvbelægning - men vi er ikke gået på kompromis med de primære rum som hal og omklædning. Så er der også optimeret lidt på driften, og vi måtte også klemme dem lidt og bede dem om at regne lidt bedre, fortalte Carsten Larsen, adm. direktør for FrederiksborgCenteret, ifølge HillerødPosten til underskriftsseancen.

Foruden de 115 mio. kroner kommer udgifter til anlæg af flere nye p-pladser og kunstgræsplæne, rådgiveromkostninger, tilslutningsafgifter, tilladelser med mere.

Alt i alt er det et projekt til omkring 150 mio. kroner, skriver avisen.

Og ifølge HillerødPosten vil C.C. Contractor, der samarbejder med et fast team bestående af Årstiderne Arkitekter, ingeniørfirmaet Midtconsult og landskabsarkitekterne Mutopia om multihallen, gerne have lokal arbejdskraft ind.

Entreprenøren har valgt ikke at have egenproduktion, og derfor kommer alle håndværksarbejder til at foregå med underleverandører og underentreprenører, lyder det.

Planen er, at multihallen skal slå dørene op i foråret 2019.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111