23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Troldtekt, Ista Danmark og Colliers International
Troldtekt

Renate Blom er ansat som projektleder hos loftpladeproducenten Troldtekt A/S. Hun er uddannet cand.scient. i biologi og skifter fra en stilling som environment manager i Lego System A/S, hvor hun var ansvarlig for miljøcertificeringen ISO 14001. Tidligere har Renate Blom blandt andet været tilknyttet udviklingsafdelingen i Danfoss Compressors GmbH, hvor hun var med til at inddrage miljøkrav i produktudviklingen.

Hos Troldtekt bilver Renate Bloms rolle bliver blandt andet at følge udviklingen af virksomhedens nye produkter tæt og sikre, at de er i tråd med virksomhedens Cradle to Cradle-strategi. Hun skal desuden indsamle data til den CSR-rapportering, Troldtekt hvert år indsender til FN. Og så får hun til opgave at vedligeholde og opdatere virksomhedens certificeringer.

Renate Blom bor i Børkop ved Vejle og får arbejdsplads på Troldtekts fabrik i Troldhede i Vestjylland. Hun vil desuden arbejde tæt sammen med salg, marketing og den tekniske afdeling i Aarhus.

Ista Danmark

Benny Mathiesen, adm. direktør for energikonsulentvirksomheden Ista Danmark og regionsdirektør for Nordeuropa, har fået udvidet sit ansvarsområde til også at omfatte emerging markets.

Dermed har 50-årige Benny Mathiesen, der er uddannet fra Esbjerg Teknikum og Loughborough University i England, ansvaret for Danmark, Storbritannien, Norge , Sverige, Kina, Tyrkiet, Rusland, Hviderusland, Forenede Arabiske Emirater og Brasilien.

Colliers International

Joseph Alberti, 31 år, er ansat som analysemedarbejder i erhvervsejendomsmæglerfirmet Colliers International.

Han er uddannet cand. polit. fra Københavns Universitet og har gennemført en del af sine studier ved University of Amsterdam, Faculty of Economics and Business.

Hos Colliers International skal Joseph Alberti blandt andet udarbejde analyser af markedet for erhvervsejendomme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141