23948sdkhjf

Casa-ejer afslører navnet på nyt typehusfirma

Nu åbenbares navnet på det nystartede typehusfirma, som har ambitioner om at bygge 200 huse årligt.
Hybel A/S er navnet på det typehusfirma, som om få måneder skal tage konkurrencen op mod HusCompagniet og de andre kendte firmaer fra branchen.

Det fortæller Michael Mortensen, der står bag den nye dreng i klassen af typehusproducenter, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

- Vi har valgt et navn, som er stille, roligt og ydmygt. Det skal signalere, at vi koncentrerer os mere om indhold end om indpakning, siger han.

Læs også: Casa-ejer starter nyt typehusfirma

Selve opstarten af Hybel A/S er også foregået i et roligt tempo. I øjeblikket beskæftiger virksomheden to ansatte, som tegner på huse for virksomheden, der åbner officielt i starten af april. Først til august forventer Michael Mortensen, at bemandingen når det umiddelbare mål på 10 mand.

Vil sælge 200 huse
Introduktionen af et nyt typehusfirma er ikke kun spændende, fordi markedet står foran en opblomstring. Michael Mortensen har selv en fortid hos typehusbranchens absolut største spiller i form af HusCompagniet, hvor han var hovedaktionær og direktør i fra 1995 til 2006.

Dengang hed firmaet FM Søkjær A/S, og i 2006 solgte Michael Mortensen så 75 procent af sine aktier til kapitalfonden Axcel, før han blev købt helt ud af firmaet i 2011 med salget til norske FSN Capital. Salget underlagde samtidig Michael Mortensen en konkurrenceklausul, som udløb i maj 2013.

Læs også: HusCompagniet byder konkurrent velkommen

Ifølge Michael Mortensen har Hybel A/S allerede solgt de første par håndfulde af huse til interesserede købere, mens ambitionen på sigt er at runde et årligt salg på 200 huse med udspring i det østjyske lokalområde.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.175