23948sdkhjf

Underleverandør har sat sig selv forrest på bænken

Producenten af byrumsinventar Jessing er med på Have & Landskab som en del af Flexi Group
I 17 år var virksomheden Flexi Metal i Vildbjerg vest for Herning leverandør til byrumsinventar-producenten Jessing i Engesvang øst for Herning.

Jessing viser sig i disse dage frem på Have & Landskab 2015 i Slagelse i den kendte skikkelse og med såvel klassiske som nye bænke, borde, affaldsbeholdere og andet til uderummet. Men en ny mand sidder forrest på bænken.

Flexi Group, som blandt andet omfatter Jessing-underleverandøren Flexi Metal, har overtaget kunden Jessing. Dermed deltager Jessing for første gang i Have & Landskab som en del af Flexi Group.

”Flexi har været underleverandør af stål til Jessing siden 1998. Vi har arbejdet rigtig godt og tæt sammen, og vi har udviklet projekter sammen. Det seneste par år har vi for alvor kunnet se vej ud af krisen, og for at komme op i fart, kan vi se en fordel i at slå os sammen. Så det er ikke af nød, Flexi har overtaget Jessing. Både Flexi og Jessing var klar, og kemien er rigtig”, forklarer Henrik Jessing.

Anden generation

Han er anden generation i virksomheden, som hans far lagde grunden til i 1982. Nu har Henrik Jessing justeret titlen på visitkortet fra ejer og direktør til salgschef, og det passer ham perfekt.

”Design, salg og marketing er det, jeg altid har haft lyst til arbejde med. I en mindre virksomhed kan det være vanskeligt at få tid og rum til det, når man også skal være daglig leder. Det skal jeg ikke længere. Nu kan jeg arbejde med det, jeg synes er sjovt, og som jeg er god til”, siger Henrik Jessing.

Fem ben

Med købet af Jessing har Flexi Group nu hele fem ben at stå på. Flexi Metal er en moderne stålvirksomhed med 15 medarbejdere på værkstedet.

Flexi Metal har siden 1998 taget sig af produktion af alle metaldele samt montering for Jessing som fast underleverandør. Sådan vil det også være fremover, men fakturaerne skal ikke længere sendes til Engesvang. De klares indenhus i Vildbjerg.

Flexi Riste er et handelsfirma, som sælger en lang række forskellige gitterriste. En tysk producent laver ristene, og Flexi Riste står for salget på det danske marked.

Flexi Boksen er Vildbjerg-gruppens egen producent af hestebokse, udebokse og udestalde.

Endelig består Flexi Group også af byggefirmaet Nothlev-Lindegaard A/S, som både deltager i fagentrepriser og varetager totalentrepriser.

Flexi Group ejes af Kenneth Rand, der er medarbejdende bestyrelsesformand, værkfører Jan Andersen, og direktør Simon Agergaard.

Sjælen i Jessing

Jessing har været på udstillerlisten for Have & Landskab siden 1999. Og er det altså også fortsat, selv om der er ændret på virksomhedens ejerskab.

”Vi har købt sjælen i Jessing. Den behøver vi at videreføre, og dermed også produkterne. Vi skal naturligvis forny os, men det skal ske med respekt for det traditionelle design”, siger Flexi-direktør Simon Agergaard.

På messen i Slagelse introducerer Jessing den nye produktserie Tergo, som er belønnet med den internationale Red Dot-designpris. Tergo er en asymmetrisk dobbelt-bænk, hvor de to separate bænke mødes i et bord i toppen af ryglænene. Den ene side af bænken appellerer ergonomisk mest til de ikke helt unge, som til gengæld har mulighed for rigtig at slænge sig på den modsatte side.

Red Dot-juryen bemærkede om Tergo-bænken: ”Det skulpturelle udseende og den høje kvalitet gør denne bænk til et indbydende sted at slappe af en stund”.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125