23948sdkhjf

Nu falder messerne på plads i kalenderen

Det har været noget af et spåecielt år, når det kommer til sammenkomster, messer og udstillinger - og det gælder også i bygge- og anlægssektoren og maskinbranchen.

Alt der var planlagt, har måttet aflyses, eller udsættes nærmest på ubestemt tid.

Men der vejres morgenluft, efter som vaccinationerne begynder at brede sig ud i landet. Det betyder nemlig at der nu kan gennemføres udstillinger i efteråret. Vi har her på redaktionen også måttet forholde os til flyttede og aflyste udstillinger og andre arrangementer, og har nu samlet oplysningerne sammen på det, der - såfremt situationen ikke ændrer sig, finder sted i sensommeren.

Hele landet rundt

Og der bliver travlt, hvis man skal nå det hele eller det meste.

Langesømessen - endagsmessen for skovbrug er planlagt til den 19. august og finder sted på Langesø Gods, der ligger 15 kilometer vest for Odense.

Dernæst kommer Have & Landskab i dagene 25.-27. august. Det finder som vanlig sted i Slagelse, hvor den grønne sektor, herunder anlægsgartnere og andet godtfolk mødes. Så er der en lille pause til at passe forretningen frem til Rørcenterdagene i Taastrup udenfor København. Disse dage er rammerne om rør- og kloaksektoren.

Dyrskuer og kirkegårde venter

Entreprenør & Håndværk der finder sted 16.-18. september i MCH Messecenter Herning. Denne messe er på grund af udskydelsen lagt sammen med Transportmessen, så disse dage kan man komme på udstilling både indendøre og udendørs.

Alle dyrskuerne er i år aflyst. Roskilde Dyrskue, som normalt samler omkring 100.000 gæster, heraf mange fra kloak- og byggesektoren på grund af en større maskinudstilling, havde til det sidste regnet med at kunne gennemføre. Men forleden kom det frem, at man måtte gå den tunge vej til en aflysning, hvilket gælder samtlige andre dyrskuer i landet i indeværende år.

Det samme gælder Kirkegårdsmessen på Mors, hvor landets kirkegårdsgravere plejer at møde frem for at kigge på maskiner og udstyr til kirkegårdene. Den er ligeledes aflyst, og en ny dato er ikke fastsat, da den normalt kun afholdes hvert andet år.

Så vidt 2021. Til næste år afholdes Kloakmessen i Fredericia allerede i januar, nemlig i dagene 27.-28. januar. Senere på året er der som normalt oktoberfest i München, men også kæmpeudstillingen Bauma.

Den afholdes i dagene 24.-30. oktober. Franske Intermat i Paris skulle have været afholdt i år, men er udsat til april måned i 2024.

Alt er selvfølgelig forudsat, at der ikke kommer nye smittebølger ind over Danmark og Europa, men i takt med vaccinationernes udbredelse, øges også sikkerheden for at flokimmuniteten også ganske betydeligt, og dermed chancen for , at det er mere sikkert at skrive med kuglepen i kalenderen fremfor med blyant.

Udstillinger 2021 og frem

2021
Langesømessen: 19. august
Have & Landskab: 25.- 27. august
Rørcenterdagene: 8.-9. september
Entreprenør & Håndværk: 16.-18. september
Dyrskuer: Aflyst
Kirkegårdsmessen: Aflyst

2022 og senere
Kloakmessen: 27.-28. januar 2022
Bauma: München 24.-30. oktober 2022
Intermat: Paris april 2024

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141