23948sdkhjf

Der svedes på Have & Landskab

Mere end 12.000 billetter til Have & Landskab er blevet downloadet fra udstillingens hjemmeside, og det er rigtig gode takter, mener bestyrelsesformand

Det blev en forrygende start på Have & Landskab 2019 midt i hedebølgen. Og det fik folk til hurtigt at finde kasketterne og solbrillerne frem. De lange rør blev skiftet ud med shorts, og vandflasker blev i stor stil langet over disken på de mange stande.

Forventningerne var i top ved åbningen af HL19, og arrangørerne havde gjort en del for at forbedre indtrykket fra forrige gang. Og det lader til at have virket, for ikke færre end 12.000 forventningsfulde gæster har på forhånd vist interesse for udstillingen.

Det var udstillingens formand, adjungeret professor ved Københavns Universitet Palle Kristoffersen bestemt ikke utilfreds med.

- Dejligt at der er så stor interesse, sagde han.

Og messen finder sted i en tid, hvor der er fart på i virksomhederne, selv om nogle af dem forventer en mindre nedgang, og enkelte allerede oplever en mindre nedbremsning, men niveauet er højt, så det bliver spændende at se, hvordan torsdagen og fredagen udvikler sig.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251