23948sdkhjf

Spæncom leverer 150 tanke til biogasproduktion

Fynsk naturgasselskab har valgt betonelementproducenten som leverandør til sin kommende biogasproduktion
Det fynske naturgasselskab NGF Nature Energy og betonelementroducenten Consolis Spæncom har indgået en rammeaftale om levering og montering af op til 150 afhentningstanke. Tankene skal samle biomassen hos de lokale landmænd og andre leverandører til NGF Nature Energys nye biogasanlæg i Jylland og på Fyn.

I alt er der aftalt levering af op til 150 tanke i størrelsen 60 til 90 kubikmeter inden for de kommende to år.

NGF Nature Energy leverer allerede i dag naturgas til hele landet og står inden årets udgang klar med i alt fire moderne biogasanlæg, som er klar til at supplere med grøn energi til selskabets kunder.

Primært husdyrgødning

Produktionen af den grønne gas vil være baseret primært på husdyrgødning, som opsamles dagligt i Spæncoms betontank – XPRES tanken – hos de lokale leverandører, hvorefter den transporteres med lastbiler til biogasanlæggene. Samtidig leveres afgasset biomasse retur til landbrugene.

”Vi har sat os for at skabe en professionel og moderne biogasproduktion, og den produktion starter allerede ude hos leverandørerne. Vi har derfor indgået en aftale med Spæncom, der har bred erfaring med at skabe stabile og nemt tilgængelige opbevaringsløsninger på det her område, og som kan være med til at sikre, at vi får det optimale ud af ressourcerne fra vores mange leverandører”, siger NGF Nature Energys adm. direktør, Ole Hvelplund, i en pressemeddelelse.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14