23948sdkhjf

Forening vil indsamle viden om virksomheder

Der er stort potentiale i små og mellemstore entreprenør- og kloakmestervirksomheder
Viden om egen virksomhed er en vigtig forudsætning for at drive en sund forretning, mener brancheforeningen Danske Maskinstationer & Entreprenører, der ser frem til den kommende EH´15 messe

”Kravene til små- og mellemstore entreprenør- og kloakmestervirksomheder bliver større og større, konkurrencen øges og krav til økonomistyring, dokumentation og arbejdsmiljø bliver stadig højere. Derfor fokuserer brancheforeningen DM&E også mere på rådgivningen inden for den ad-ministrative del af virksomheden”, fortæller den ansvarlige på entreprenørområdet i DM&E konsulent Søren Christensen.

Masser af normtal

”Vi ligger i dag inde med mange normtal for entreprenør- og kloakmestervirksomheder, men vi vil gerne have endnu flere for bedre at kunne rådgive virksomhederne, og derigennem styrke udviklingen blandt medlemsvirksomhederne”, forklarer Søren Christensen og fortsætter: ”Der er et kæmpe potentiale blandt de mindre virksomheder, men vi ved, at det kræver viden om egen virksomhed, at drive en sund forretning, og den viden vil vi som brancheforening gerne være med til at styrke.

Læs også: Kendt branchenetværk i nye klæder

”DM&E er allerede stærke inden for den faglige rådgivning på kloak- og anlægsområdet, men vi vil gerne rundt om hele virksomheden og se tingene i en helhed, og derfor er det naturligt at fokusere lidt mere på den administrative del hos virksomhederne.

Et godt initiativ

På Entreprenør & Håndværksmessen den 7.-9. maj kan man høre mere DM&E´s virksomhedsrådgivning, DM&E Arbejdsmiljø, som tilbyder en ny branchetilpasset NET-APV løsning og ikke mindst vores nye Kloakmestergarantiordning.

”Vi glæder os rigtig meget til messen, som er noget positivt for branchen”, slutter Søren Christensen.
sigh
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.14