23948sdkhjf

Kendt branchenetværk i nye klæder

Det tidligere Scandinavian Society for Trenchless Technology har skiftet navn til NoDig Infra, men fastholder sit fokus
Salen emmede af ord som videndeling, innovation, klimatilpasning, formidling, metodevalg og indbyrdes relationer, da kick-off årsmødet for det nye netværk NoDig Infra fandt sted på Radisson Blu H.C. Andersens Hotel i Odense. Deltagerne fik mulighed for at få viden og indvirkning på etablering af det nye netværk.

Hvordan er det nu lige med NoDig Infra?

”Jo, det tidligere SSTT, Scandinavian Society for Trenchless Technology, har skiftet navn til NoDig Infra – nu som et selvstændigt dansk netværk under DANVA-paraplyen. Men fokus er stadig det samme, nemlig nyudvikling og formidling af opgravningsfrie løsninger i samråd med den danske vand- og afløbsbranches fællesforening”, forklarer Tina Juul Madsen fra sekretariatet i Silkeborg.

Mødets omdrejningspunkter var faglige temaer såvel som relationsskabelse i netværket. Der var blandt andet inspirationsoplæg om udbudsparadigmer, kontrolordninger og den fremtidige letbane i Odense.

Executive coach, facilitator og underviser Rikke Hartmann Bossen fra Hartmann Bossen Consulting holdt et inspirerende oplæg, om hvordan der skabes merværdi i netværket gennem inspiration. Rikke Hartmann Bossen fortalte om konceptet Legendarisk Lederskab, som bygger på fire principper; autenticitet, bæredygtighed, formål og kommunikation. Efterfølgende gav hun indsigt i og understregede vigtigheden af netværk. Hvordan de kan skabe vækst. At der er mulighed for problemløsning ved at være åben for nye perspektiver og syn. Hvordan man udfordrer hinanden og deler viden. At netværk handler om lysten til at give og hjælpe samt villighed til at lære og modtage.

Beskrivelse undervejs

Det mere formaliserede arbejde samt en specifik netværksbeskrivelse er under udarbejdelse, så interesserede kan fint nå at være med fra starten.

Som afslutning på arrangementet, kunne deltagerne tage en inspirerende vandretur, da Vandcenter Syd inviterede på byggepladsbesøg i Odenses historiske bydel og fortalte, hvad byomdannelsesprojektet Fra Gade til By betyder for vand- og kloakområdet.

Fakta om No-Dig Infra
No-Dig Infra er det gamle SSTT - Scandinavian Society for Trenchless Technologies. Interessenetværket er opdelt i følgende 10 specialområder:
Tunnelering
Udbud og paradigmer
Planlægning
Uddannelse
Drikkevandsledninger
Kommunikation og formidling
Innovation og udvikling
Klimatilpasning
Internationalt samarbejde
Unge No-Dig’ere

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093