23948sdkhjf

Tre på stribe: Aktører går sammen om domicil på 12.000 kvm

Raundahl & Moesby og AP Ejendomme opfører nyt hovedkontor til frøvirksomheden DLF Seeds

Sammen med totalentreprenøren Raundahl & Moesby har AP Ejendomme netop sat gang i opførelsen af et nyt hovedkontor på cirka 12.000 kvm til DLF Seeds. 

Med aftalen flytter frøvirksomheden fra Roskilde til Smørum i Egedal Kommune. Mere præcist opføres det nye hovedkontor i erhvervsområdet Kongebakken.

AP Ejendomme bliver ejer af bygningen, mens DLF har indgået en langvarig lejekontrakt.

- Vi er meget tilfredse med aftalen med DLF, som har behov for et større og mere moderne hovedkontor, end det de befinder sig i nu. 

- Med den kommende ejendom i Smørum kan vi opfylde de behov, som DLF har til deres kommende hovedkontor, og vi er ikke tvivl om, at det bliver en rigtig god ejendom, som vi ser frem til, at DLF kan tage i brug, siger Peter Olsson, adm. direktør i AP Ejendomme, i en pressemeddelelse.

Omkring 100 DLF-medarbejdere kommer til at have deres daglige gang på hovedkontoret efter opførelsen.

- Vi har gjort os mange tanker og overvejelser om, hvordan vi skaber de optimale rammer, der kan give DLF og vores medarbejdere de bedste arbejdsbetingelser og plads til udvikling, og det er vi overbevist om, at vi får med det nye hovedkontor, lyder det fra Søren Halbye, der er Group CEO i DLF. 

Han oplyser, at DLF har udviklet sig til at være en global frøvirksomhed med medarbejdere i over 20 lande, og de har behov for mere tidssvarende og moderne rammer, så virksomheden kan fortsætte sin udvikling.

- Derfor glæder vi os meget til, at vi kan tage vores nye hovedkontor i brug, siger direktøren. 

Tre på stribe

Den kommende ejendom til DLF er det tredje byggeri, AP Ejendomme sætter i gang sammen med Raundahl & Moesby. 

Ejendommen er tegnet af PLH Arkitekter, og der stiles efter, at den bliver certificeret med DGNB Guld.

- Vi er naturligvis glade for, at AP Ejendomme har valgt, at vi skal stå for den kommende ejendom til DLF, som understøtter AP Ejendommes ambition om at bidrage mest muligt til den grønne omstilling inden for byggeriet, siger Morten Jensen, direktør i Raundahl & Moesby Øst. 

Entreprenøren oplever generelt, at markedet ønsker at "udvise et større samfundsansvar og derfor efterlyser optimale løsninger inden for det bæredygtige byggeri".

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094