23948sdkhjf

20 millioner kroner billigere end konkurrenten: Lokal entreprenør skal lave jysk omfartsvej

Der skal laves en ny omfartsvej øst om Hedensted lidt uden for Vejle, og her har den lokale entreprenør Ejvind Laursen vundet udbuddet

Tilbage i 2019 besluttede Hedensted Kommune, at man ville etablere en kommende omfartsvej øst om Hedensted, Ringvej Øst, skulle etableres.

Her fem år og en række bureaukratiske processer senere har kommunen nu fundet entreprenøren, som skal etablere omfartsvejen, der ventes at koste 56 mio. kr.

Og det bliver en lokal en af slagsen.

Hedensted-entreprenøren Ejvind Laursen A/S har vundet projekt-udbuddet, og her var firmaets tilbud på 35 mio. kr. hele 20 mio. kr. under det højeste bud, som Arkil kom med.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Avisen har også  talt med den lokale byrådspolitiker Ove Kjærskov Nielsen (DF), som er formand for teknisk udvalg i Hedensted Kommune.

- Jeg er meget overrasket over, at der kan være så stor forskel, for det dyreste bud ligger hele 50 procent over det billigste. Men vi er godt tilfredse med, at det er gået, som det er, siger Ove Kjærskov Nielsen til Vejle Amts Folkeblad.

Han tilføjer, at buddet både er blevet undersøgt og godkendt af Cowi.

Foruden Ejvind Hansen  og Arkil var der også tilbud fra HM Entreprenør A/S på 38,9 mio. kr., Poul Hansen Entreprenører på 48,7 mio. kr. samt Vam A/S på 52,8 mio. kr.

Anlægget af Ringvej Øst ventes at at tage omkring ni måneder og skal efter planen stå færdig i sommeren 2025, og projektet omfatter blandt andet etablering af en ny 2,3 km vej med afvanding i trug og grøft øst om Hedensted.

Arbejdet ventes at begynde så snart de sidste arkæologiske udgravninger afsluttes.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11