23948sdkhjf

Algeco tager imod fremtidens bygningskonstruktører

Et inspirerende møde mellem KEA-studerende og Algeco resulterede i udveksling af viden og perspektiver omkring modulbyggeriets rolle nu og i fremtiden. De studerendes skarpe spørgsmål udfordrede Algeco, mens de studerende selv fik et indblik i Algeco som arbejdsplads og indsigt i fordelene ved modulbyggeri.

Et engageret hold af studerende fra bygningskonstruktøruddannelsen på Københavns Erhvervs Akademi (KEA) lagde vejen forbi Algeco i begyndelsen af april. De studerende besøgte virksomheden for at hente inspiration til deres rapport om modulært byggeri og opstart af entreprenør- eller produktionsvirksomhed, fortæller Philip Borgmann, Bid Manager, hos Algeco:

”Det er spændende at blive udfordret gennem en række velforberedte spørgsmål om firmaets værdier og målsætning samt fordele og ulemper ved byggeri med moduler. Vi drøftede blandt andet værdien af, at modulært byggeri kan tilpasses skiftende behov. Et af de steder, hvor Algeco skiller sig ud i modulbranchen, er, at vi har vores eget indendørs servicecenter. Her kan moduler opgraderes til de nyeste krav i bygningsreglementet og i forhold til kundens aktuelle behov, ligesom vi også hos Algeco bygger med primært CO2-venlige, bionedbrydelige materialer af hensyn til miljøet.”

God og inspirerende oplevelse for de studerende

Natasha Bager, 27 år, er en af de studerende fra KEA, der var på besøg, og hun fortæller, at de som led i deres rapport om rum-store moduler skulle finde en virksomhed, der beskæftiger sig med dette.

”Valget faldt på Algeco, og det var en virkelig god oplevelse. Det virkede både som en god arbejdsplads, og de virkede meget fagligt kompetente. Det var interessant at se installationer og opbygninger – det var bedre end at se det på en PowerPoint. Vi har lavet en rapport på studiet med business-vinklen, og nu skulle vi se på det med faglige øjne. Moduler virker som en oplagt måde at supplere byggeriet på i fremtiden,” mener hun og tilføjer, at hun selv har ændret planer i løbet af studiet fra at ville være projektleder over jura og til at være optaget af at tegne – det kan noget. Alle de studerende var glade for besøget.

Læs mere om Algeco A/S på http://www.algeco.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094