23948sdkhjf

Duo overtager roret hos rådgiver

Direktør og ejer træder tilbage i Danakon og lader interne kræfter tage over i rådgivende ingeniørfirma

Efter 17 år i front for det rådgivende ingeniørfirma Danakon giver adm. direktør og ejer Peter Halkjær nu stafetten videre.

Ansvaret overdrages til to interne ledere, som har været med på rejsen i mange år. 

Jens Schaufuss, nuværende afdelingsleder for konstruktion, og Mira Redzepi, nuværende økonomichef, bliver henholdsvis direktør og adm. direktør.

- Branchekendskab og økonomi - det ene kan næsten ikke undvære det andet, og begge faktorer er essentielle for at sikre Danakons fremtid, udtaler Peter Halkjær i en pressemeddelelse om ledelsesændringerne.

Det lå i kortene

Jens Schaufuss startede i Danakon i 2007, og Mira Redzepi kom til i 2016. Og det har ligget i kortene, at de to skulle overtage rådgiverfirmaet ved Taastrup.

I 2019 købte de hver 10 pct. af aktierne og har dermed været en del af ejerskabet siden. Peter Halkjær ejer de resterende 80 pct. af firmaet, fremgår det af CVR.

- Vores ønske er at drive Danakon videre med de samme værdier og grundtanke, og missionen er fortsat, at vi vil bidrage til udvikling af byggeriet i en bæredygtig retning til gavn for mennesker, miljø og samfund, fortæller Mira Redzepi om de umiddelbare planer.

Overdragelsen af ledelsesansvaret sker officielt 1. juli 2024. Herefter fortsætter Peter Halkjær som salgschef og mentor i en årrække.

Danakon A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 20,4 21,9
Resultat af primær drift 2,3 3,2
Resultat før skat 2,3 3,1
Årets resultat 1,8 2,4
Balancestatus 14,1 14,8
Egenkapital 3,4 4,0
Antal ansatte 27 28
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125