23948sdkhjf

Fredericiafirma etablerer montageafdeling: "Bliver et nyt vigtigt strategisk ben"

Når august bliver til september, åbner entreprenørfirmaet CJ A/S en ny afdeling CJ Montage med adresse ved hovedkontoret i Fredericia.

Den erfarne elementmontageleder Jesper Sørensen er ny mand i spidsen for montageafdelingen. Han sætter nu holdet i afdelingen, som hovedsagelig skal servicere totalentreprenører og bygherrer som underleverandør.

– Afdelingen kommer til at montere alle typer af betonelementer til bolig- og erhvervsbyggerier – også sandwichelementer. Vi kommer også til at levere og montere komplette råhuspakker, fortæller Jesper Sørensen i en pressemeddelelse.

Jesper Sørensen er uddannet entreprenørmekaniker og har arbejdet med betonelementer og montage i 20 år. Inden CJ A/S var han produktionschef for blandt andet elementmontage i entreprenørvirksomheden JFP og før det entreprisechef for betonelementleverandøren CRH.

Et nyt vigtigt strategisk ben

– Vi har haft en del forespørgsler på opgaver inden for montage, og derfor var det nærliggende at række ud til Jesper, da muligheden bød sig. Montageafdelingen bliver et nyt vigtigt strategisk ben i CJ A/S og passer perfekt til vores struktur og profil, siger adm. direktør Jonathan Smetana om den nye afdeling, som han har store forventninger til i den kommende periode:

– Montage er for CJ A/S et ekstra ben med et betydeligt vækst- og udviklingspotentiale, siger Jonathan Smetana.

En af Jesper Sørensens første opgaver er at sætte det hold, der skal spille CJ Montage stærk.

– Det er for mig ikke vigtigt at være størst. Jeg vil hellere have de 20 bedste folk i et spændstigt team end 100, som kun kører på halv kraft, siger Jesper Sørensen.

Elementmontageafdelingen etableres officielt den 1. september. Den hører organisatorisk under CJ Egenproduktion

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14