23948sdkhjf

Aarsleff får grønt lys til opkøb af norsk anlægsentreprenør

De norske konkurrencemyndigheder har vendt tommelfingeren i vejret, så nu blive Per Aarsleff Holdings køb af den norske banespecialist Trym Anlegg AS.

Overtagelsen gennemføres formelt den 12. juli 2022, skriver entreprenørselskabet i en pressemeddelelse.

Per Aarsleff Holding annoncerede 24. juni i år, at man havde indgået aftale om at overtage 66,6 pct. af aktierne i Trym Anlegg. Samtidig var det aftalt, at Aarsleff køber resten af aktierne til indre værdi senest i 2027. Den samlede pris for hele selskabet er fastsat til 240 mio. norske kr., svarende til 172 mio. kr.

Trym Anlegg har 90 ansatte og opererer inden for bane- og anlægssegmentet. Selskabet, som har hovedkontor i Trondheim omsætter årligt for 425 mio. norske kr. (305 mio. kr. til dagens kurs) og havde i 2021 et driftsresultat på cirka 30 mio. norske kr. (21 mio. kr.)

- Med købet af Trym Anlegg tilfører vi yderligere styrke til Aarsleff Rail-gruppen og skaber et godt fundament for målet om en betydende fremtidig position i Norge, sagde Jesper Kristian Jacobsen, adm. direktør i Aarsleff-koncernen, i forbindelse med annonceringen af købet.

Se nøgletal for:
Læs mere om: Trym
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125