23948sdkhjf

Midtjysk entreprenør afleverer plantecentre

Havecenter-kæde har godt gang i udvidelserne

Totalentreprenøren NRE Denmark har afleveret 8.600 kvm tilbygninger til Plantorama-havecentre i Viborg, Randers og Hillerød, oplyser entreprenørselskabet i en pressemeddelelse. 

I Hillerød er udvidelsen i totalentreprise udført i tæt samarbejde med Plantoramas projektafdeling. Tilbygningen på cirka 4.800 kvm øger centrets samlede areal til 14.800 kvm, hvilket gør den til landets største. 

Tilbygningen omfatter en såkaldt rovero med fleksibelt tag, som kan åbnes og lukkes efter vejret og behov.

Ved udvidelsen er der også etableret et større parkeringsareal med 150 parkeringspladser.

Designoplægget til den nye tilbygning er tegnet af det hollandske arkitektfirma Breddels Architecten, som også tegnede det oprindelige havecenter.

Klar til at fortsætte samarbejdet

I forbindelse med ombygningen har der været fokus på bæredygtighed, og på havecenterets tag er der monteret både solceller og regnvandsopsamling, som dækker og forsyner store dele af centrets el- og vandforbrug.

I Viborg er opført en tilbygning på cirka 1.400 kvm, og i Randers godt 2.200 kvm. I begge centre består udvidelsen af en overdækket haveplanteafdeling med fleksibelt tag, som kan åbnes og lukkes efter behov og vejr. 

Her har bæredygtighed også været et fokuspunkt ved ombygningerne. Begge steder er der således monteret solceller, som dækker en stor del af elforbruget, og en udvidelse af de eksisterende regnvandsopsamlinger, som tilsvarende dækker størstedelen af vandforbruget. 

- Vi har haft et tæt samarbejde med Plantorama under hele byggeprocessen, og vi synes, at resultatet er blevet rigtig godt. Vi glæder os til at fortsætte vores gode samarbejde med Plantorama i fremtidige projekter, lydet det i pressemeddelelsen fra Jeppe Moeskjær Hammer, projektchef hos NRE Denmark.

Entreprenørvirksomheden NRE Denmark og havecenterkæden har tidligere arbejdet sammen om totalentreprisen på et nyt, stort Plantorama-havecenter i Tilst ved Aarhus samt et center i Hørsholm. lda

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125