23948sdkhjf

Indbyder tre entreprenørhold til bud på trios kontorhus i Randers

Efter at have modtaget hele 12 anmodninger om prækvalifikation har Vandmiljø Randers nu udvalgt de tre totalentreprise-teams, der indbydes til at give tilbud på selskabet nye kontorhus. 

– Vi har lavet et stort og grundigt arbejde med bedømmelse og udvælgelse blandt de mange hold. Og det er jo et luksusproblem, at vores arbejde har været så stort, udtaler Peter Christensen, direktør i Vandmiljø Randers, i en pressemeddelelse om projektet. 

De tre totalentreprenører er:

  • MT Højgaard Danmark A/S
  • C. Contractor A/S

  • Jakobsen & Blindkilde A/S

Kontorhuset på 2.500 kvm med tilhørende udearealer på 3.000 kvm skal samlet Vandmiljø Randers, Forsyningsservice og Randers Havn. Da trioen i starten af året gik på jagt efter mulige totalentreprenørhold lød det, at byggeriet ville koste 46 mio. kr.

Med det nye kontorhus vil parterne udnytte stordriftsfordele, og med en placering på Kristrup Engvej opføres kontorhuset ved indgangen til Randers’ nye havneområde og tæt på Randers største renseanlæg, Randers Centralrenseanlæg, tæt på de forskellige brugeres virke. 

Tidligere lød det, at vinderholdet annonceres den 7. juli i år, og den 12. august skriver parterne efter planen under på kontrakten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125