23948sdkhjf

Søger entreprenørhold til 46 millioners byggeri - forsyningsselskab og havn flytter sammen

Trioen Vandmiljø Randers, Forsyningsservice og Randers Havn er gået på jagt efter tre totalentreprenørhold, som vil bygge et nyt fælles kontorhus til 46 mio. kr. Det meddeler parterne i en pressemeddelese.

Med det nye kontorhus vil parterne udnytte stordriftsfordele, og med en placering på Kristrup Engvej opføres kontorhuset ved indgangen til Randers’ nye havneområde og tæt på Randers største renseanlæg, Randers Centralrenseanlæg, tæt på de forskellige brugeres virke. 

Selv fra afstand skal det ifølge pressemeddelelsen være tydeligt, at klimadagsordenen står højt, og at der er tale om virksomheder, der er service-minded og vægter klimaindsatsen, menneskers sundhed og et godt miljø højt. 

Kontordomicilet skal være på 2.500 kvm med tilhørende udearealer på cirka 3.000 kvm. 

Vælger vinder i juli

Udbudsmaterialet på totalentreprisekonkurrencen til det nye kontorhus er netop udsendt, og interesserede hold kan søge om prækvalifikation frem til den 25. februar.,

Ifølge amtsavisen.dk bliver det den 8. marts offentliggjort, hvilke tre totalentreprisehold der inviteres til at byde. Den 7. juli annonceres vinderholdet så, og den 12. august skriver man under på kontrakten med det vindende totalentreprisehold.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125