23948sdkhjf

Aarhus-entreprenør bygger 133 boliger for KPC – nu skifter projektet hænder

Til sommer tager den Aarhus-baserede totalentreprenør Raundahl & Moesby fat på det 10.876 kvm store boligprojektet Smedegaarden på Sydvestvej i i Glostrup.

Boligbyggeriet var centrum for en handel, som det Aarhus-baserede investeringsselskab Koncenton og entreprenør- og udviklingskoncernen KPC sluttede 2021 af med. Koncenton køber det små 11.000 kvm stort boligprojekt af KPC, oplyser parterne i en pressemeddelelse uden at komme ind på transaktionssummen.

Projektet, som bliver bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld og er tegnet af Sweco Architects, består af 133 lejelejligheder med tilhørende parkeringskælder. Boligerne opføres som en karrébebyggelse og to punkthuse i op til fem etager og deler et grønt område.

Fakta: Boligprojektet Smedegaarden på Sydvestvej i Glostrup

Areal: 10.876 kvm

Antal boliger: 133

Køber: Koncenton

Sælger: KPC

Arkitekt: Sweco Architects

Totalentreprenør: Raundahl & Moesby

Første spadestik forventes omkring sommerferien, og første etape af projektet forventes klart til indflytning medio 2024.

Femte handel mellem parterne på få år

Købet af grunden i Glostrup er kommet i stand uden om de traditionelle salgskanaler. Ejendommen, hvor der tidligere har været produktion af blandt andet brandbiler, har været familieejet i flere generationer, og der var flere interesserede købere, der bød sig til.

Boligprojektet i Glostrup markerer den femte handel mellem parterne i løbet af få år. KPC og Koncenton indgik i 2021 aftaler om et lignende boligprojekter i Frederikssund og i Risskov ved Aarhus, hvor 167 boliger står klar i løbet af 2022. 

– Vi er glade for at udvide vores i forvejen gode samarbejde med KPC med endnu et spændende projekt. Vi værdsætter samarbejdet og ser frem til at styrke det i de kommende år, siger ejendomsdirektør og partner Anders Bangsgaard, Koncenton, i pressemeddelelsen. 

Koncenton og KPC er i dialog om nye muligheder og håber at udbygge samarbejdet her i 2022. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109