23948sdkhjf

Efter konkurs: Nordsjællandsk entreprenør køber dele af Barslund

Konkursboet efter Barslund A/S har netop lukket en aftale med Zøllner A/S om overtagelse af Barslund A/S' ejendomme, maskiner og en større entreprise. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ved overdragelsen fortsætter ca. 40 af konkursboets medarbejdere hos køber.
Køberen - Zøllner A/S - har drevet entreprenørvirksomhed siden 2007.

Indtil april 2020 var Barslund-koncernen ejer af halvdelen af Zøllner A/S, hvor selskabets stifter og direktør - Karl Johan Zøllner - købte Barslund-koncernen ud som medejer af sel-skabet. Karl Johan Zøllner har siden da været eneejer af Zøllner A/S.

Kuratorerne i konkursboet - advokat Henrik Steen Jensen, Holst, Advokater og advokat Christian Jul Madsen, Kromann Reumert - er kede af, at det ikke lykkedes at sikre en større del af virksomheden og medarbejderne en fremtid, men er glade for, at det trods alt lykkedes at få en del af virksomheden og medarbejderne videre.

Direktør Karl Johan Zøllner oplyser, at det har været et hektisk og intensivt forløb og at han ser frem til at videreudvikle Zøllner-koncernen med baggrund i de kompetencer og den know-how, som koncernen har fået tilført ved overtagelse af en del af Barslund.

Artiklen er en del af temaet Barslunds konkurs.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141