23948sdkhjf

Civica bygger om og ovenpå i Middelfart – fem entreprenører kan vinde 92 boliger

Boligorganisationen Civicas afdeling Bjerggården i Middelfart står over for en gennemgående modernisering og udvidelse. 

Resultatet bliver 72 nyrenoverede almene boliger - der vil have fået et løft arkitektonisk og funktionelt – plus 20 helt nye tagboliger på tredje sal. Projektet skal ikke bare nye, attraktive almenboliger, men også Bjerggården og området. 

Udbudsfasen er i fuld gang, og der er nu udvalgt fem prækvalificerede ansøgere, der kan give tilbud på den store opgave, som vil omfatte både renovering, ombygning og tilbygning. 

De fem entreprenører:

- Casa

- Egil Rasmussen

- Hansson & Knudsen

- Jorton

- NCC

Det oplyser P+P Arkitekter, som er arkitekter på opgaven i samarbejde bygherre Civica, Lytt Architecture og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen og på deres hjemmeside.

Ingeniørfirmaet Viggo Madsen skrev under på kontrakten som totalrådgivning tilbage i august 2020. Planen lød dengang, at det fysiske arbejde ville forløbe fra januar 2022 til juli 2023.  

Projektet ventes ifølge udbuddet af totalentreprisen at løbe op i 76,8 mio. kr. 

Projektet på Bjerggården, der består af to bygninger opført i 1968, skal dels fremtidssikre bebyggelsen, dels gør den mere bæredygtig både miljømæssigt, økonomisk og socialt. Arbejderne skal løfte byggeriet både inden- og udendørs, samt en udvikling af de rekreative udearealer, der både bliver grønnere og får bedre rammer for aktivitet og møder for beboerne. 

Alt dette udføres på baggrund af den helhedsplan, som Civica har godkendt. Med renoveringen skabes blandt andet flere store boliger, da nogle af lejlighederne lægges sammen. Der etableres desuden elevator, tilgængelige boliger og energioptimerede facader over hele linjen. 

Den entreprenør, der vælges, vil færdiggøre projektet sammen med Viggo Madsen, P+P Arkitekter og Lytt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.173