23948sdkhjf

Jorton sætter nyt flag i Danmarkskortet

Flere opgaver får Jorton til at udvide i Nordjylland med et nyt kontor i Hjørring. Og trækket er ikke taget i hastværk, understreger entreprenørselskabet i en pressemeddelelse om den nye afdeling. 

– Mange af vores folk i Nord kommer fra Hjørring og omegn. Efterhånden som opgaverne fra flere nordjyske kommuner samt gode samarbejdspartnere tog til, syntes vi, at nu var tiden inde, siger Jortons nordjyske regionschef Mikkel Skovgaard Ovesen i meddelelsen. 

I spidsen for det nye kontor står Nicolai Thomsen fra Hjørring, der indtil nu har været projektchef i Jortons afdeling i Aalborg. Hertil tilknyttes en projektleder og formand, der kommer fra henholdsvis Brønderslev og Hjørring. 

– Det understreger den lokale forankring. Når man skal arbejde sammen med vores afdeling i Hjørring, kan man vide sig sikker på, at man arbejder med nogle mennesker, som kender området og har kendskab til de lokale forhold, udtaler Nicolai Thomsen. 

Opgaver er der ifølge Mikkel Skovgaard Ovesen allerede en del af i Hjørring og omegn, blandt dem murerarbejde og badeværelser i ”Byen i Parken” i Hjørring. Nye af slagsen vil han dog ikke komme nærmere end, at der "der er allerede nogle spændende opgaver i vores pipeline".

Jorton har – udover den nye afdeling i Hjørring – afdelingerne i Aalborg, Randers, Aarhus, Kolding, Esbjerg, Aabenraa, Odense, Køge.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125