23948sdkhjf

CASA forlænger stadionaftale med AC Horsens: "Vi håber selvfølgelig, de rykker op igen"

Den gule hjemmebane i Horsens fik CASAs navn i 2008, og det kommer til at fortsætte.

AC Horsens og CASA har for nylig forlænget sponsoraftalen, så den indtil videre løber frem til 2025. Det betyder en del for virksomheden at være tilknyttet klubben.

- Sponsoratet af AC Horsens er blevet en integreret del af CASA. Det bærer vores navn på brystet, og vi føler med de gule, både når de vinder og taber, så for os er det lige så meget en følelsesmæssig beslutning, siger Ditte Hejbjerg Sorknæs til Licitationen.

AC Horsens fik kun skrabet 12 point sammen i den forudgåede Superliga-sæson og skal dermed spille mod de lavere rangede hold fra næste sæson. 

Det betød ikke noget for jer, at de er rykket ned i 1. division?

- Aftalen er genforhandlet, efter vi vidste, de rykkede ned, så det har ikke haft nogen negativ effekt. Men vi regner selvfølgelig med, de rykker op igen!

Virksomheden er vokset ud af Horsens

Med den forlængede aftale har CASA fortsat eneretten til navnet på AC Horsens’ hjemmebane. Publikum til AC Horsens’ hjemmekampe og koncertgængere vil med andre ord også fremtidigt besøge CASA Arena Horsens.

Sponsorater fortsætter på trods af, at virksomheden forlængst har vokset sig ud af hjemstavnen. 

 - I dag er vi jo mere til stede i København end i Horsens, men det er Horsens, vi stammer fra, og vi har været en del af CASA Arena i mange år. Vi vil gerne fortsat være en del af det lokale miljø i byen, hvor også mange af vores medarbejdere kommer fra, siger Ditte Hejbjerg Sorknæs. 

Aftalen vækker selvsagt også glæde hos Kristian Nielsen, direktør i AC Horsens.

- Det er ingen hemmelighed, at vi har og altid har haft et fantastisk godt samarbejde med de gode folk hos CASA, og det glæder mig, at vi også i de kommende år skal spille vores hjemmekampe på CASA Arena Horsens.

- Som klub er det vigtigt med sponsorer og samarbejdspartnere, der kan se værdi i et samarbejde med os, og opbakningen er vigtig i øjeblikket, hvor vi er nede og vende i NordicBet Ligaen og har en klar ambition om at rykke op i 3F Superligaen med det samme, siger Kristian Nielsen i en pressemeddelelse.

Den nuværende stadionaftale udløber 30. juni 2022, hvorefter den nye indtræder. Den nye stadionaftale løber tre år; frem til og med juni 2025.

Læs mere om: Casa
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.188