23948sdkhjf

Projektudvikler lander hidtil bedste resultat

Projektudviklingskoncernen AG Gruppen A/S kom ud af 2020 med det bedste resultat i koncernens 35-årige historie. Før skat lyder resultatet på kr. 136 mio., hvilket er mere end kr. 50 mio. højere end året før.

Resultatet løftes af en delvis realisering af flere joint venture andele.

- Vi har i en årrække fokuseret på at være en god samarbejdspartner for kapitalstærke investorer, hvilket vi nu høster frugterne af. Sideløbende med realiseringen af enkelte joint venture andele søger vi konstant at etablere nye stærke samarbejder; både med eksisterende partnere og enkelte nye. De kommende år vil vi fortsat opbygge en omfattende portefølje af boligejendomme sammen med vores samarbejdspartnere. Alle med henblik på realisering når markedet er gunstigt, udtaler adm. direktør Robin Feddern i en pressemeddelelse.

Corona-krisen har, udover en kort opbremsning i foråret, ikke fået de store konsekvenser for AG Gruppens aktiviteter i 2020.

Ud over de mange gode partnerskaber fremhæver Robin Feddern en stærk og tilpasningsparat medarbejderstab, som en vigtig årsag til det flotte resultat.

AG Gruppens øjeblikkelige pipeline er særligt centreret omkring Hovedstaden, Odense, Århus og Horsens, hvor koncernen har flere spændende projekter på vej.

- I det hele taget føler vi os godt rustet til fremtiden. Vores pipeline er stærk, vores medarbejdere blandt de bedste i branchen, og markedet, vurderer vi, vil fortsat være solidt, afslutter Robin Feddern.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sender københavnsk skybrudstunnel i udbud
Øjebæ skæmmer midt i landsby – men der er intet at gøre
Ny chef for AG Gruppen: -Vi er en stærkt værdibaseret virksomhed
Enighed: Mange milliarder til mere metro
Helende haver vinder publikumspris
Nordstern henter ny direktør hos konkurrent
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203