23948sdkhjf

Ejendomsudvikler skifter ud i toppen

Lars Holst fyldte 70 år i februar og har i den forbindelse ønsket at trappe sit engagement i AG Gruppen ned. Han bliver dog siddende i bestyrelsen endnu en periode efter ønske fra direktionen.

- Det er et meget naturligt tidspunkt at skifte formand. Ledelsen er på plads efter generationsskiftet, vi er flyttet i nye lokaler, og det er tid til at tage de næste skridt med en yngre formand ved roret, udtaler Lars Holst i en pressemeddelelse og følge op:

- AG Gruppen har udviklet sig meget de senere år. Virksomheden er vokset, har fået flere større projekter på bogen og flere kompetencer in-house. Samtidig har vi sat mere miljørigtigt byggeri på dagsordenen. Det har været en spændende rejse, og jeg er glad for at fortsætte som menigt medlem af bestyrelsen.

Afløser er fundet

Den nye formand for bestyrelsen er Boris Nørgaard Kjeldsen, der fratrådte sin post som adm. direktør i Dades sidste år for at fokusere på bestyrelsesarbejde og tillidshverv. Han har siddet i bestyrelsen siden 2015 og får følgende skudsmål af adm. direktør i AG Gruppen Robin Feddern:

- Boris Nørgaard Kjeldsen har været i ejendomsbranchen i mange år. Han ved, hvad der sker og har et stærkt netværk. Han er rolig og har et stort overblik, men han har også holdninger til, hvad vi er for en butik og tør sige det. Han giver os modspil. Det gør hele vores bestyrelse. Det er jo altid sin sag at sidde i en bestyrelse i en ejerledet virksomhed, men vores bestyrelse balancerer rollen på fornemste vis.

Gearet til fremtiden

Forrige år kom adm. direktør i Epinion Berit Didriksen til AG Gruppens bestyrelse, så bestyrelsen i dag består af Lars Holst, Boris Nørgaard Kjeldsen, Berit Didriksen og AG Gruppens to ejere CEO Robin Feddern og COO Bjarke W. Graae.

- Jeg er beæret over at blive formand for bestyrelsen og er glad for, at Lars Holst fortsætter som menigt medlem, så vi stadig kan gøre brug af hans kompetencer. AG Gruppen har en fantastisk track record og har gennem mange år leveret rigtig flotte projekter og imponerende resultater. Vi står i en utrolig stærk markedsmæssig position til at fortsætte den succesfulde udvikling og har en pipeline fyldt med spændende projekter, siger Boris Nørgaard Kjeldsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sender københavnsk skybrudstunnel i udbud
Øjebæ skæmmer midt i landsby – men der er intet at gøre
Ny chef for AG Gruppen: -Vi er en stærkt værdibaseret virksomhed
Enighed: Mange milliarder til mere metro
Helende haver vinder publikumspris
Nordstern henter ny direktør hos konkurrent
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158