23948sdkhjf

AG Gruppen allierer sig med læger på 250 boliger stort projekt i Glostrup

Lægernes Pension og AG Gruppen har netop indgået en joint venture-aftale om udvikling og opførslen af nyt, DGNB Guld-certificeret bykvarter på i Glostrup med 250 boliger og et parkeringshus. 

Det skriver ejendomsudvikleren i en pressemeddelelse. 

Grunden centralt i Glostrup på knap 13.000 kvm huser i dag Glostrup Butikstorv Diget og ligger tæt på den kommende letbanestation Glostrup Hospital.

Rum Arkitekter har udarbejdet ideoplægget til projektet. Tanken er – som det ses mange andre steder – at skabe et levende bymiljø fokus på fællesskab, grønne uderum, butiksliv og høj boligkvalitet. 

Der er lagt op til, at de mere end 250 boliger bliver i varierende størrelser for at henvende sig bredt til både unge, familier og ældre og for at skabe mest mulig forskellighed i beboersammensætningen. 

Første samarbejde

Det er første projekt, som AG Gruppen og Lægernes Pension skal opføre i fællesskab.

– Vi har tillid til AG Gruppens store erfaring på området og har derfor valgt også at være med i udviklingsprocessen. Projektet er med til at øge den langsigtede kvalitet og holdbarhed i pensionskassens ejendomsportefølje, siger Jan Henrik Willard, chef for alternative investeringer og aktier i Lægernes Pension, i pressemeddelelsen. 

Lokalprocessen starter omkring årsskiftet, og partnerskabet forventer at kunne gå i jorden i 2023. 

Joint venture-aftalen er betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141