23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør skal bygge 13.000 kvm ved Kolding Fjord

To boligtårne i 12 etager og to med syv etager med udsigt over Kolding Fjord. Det er snart virkeligheden på Kløvervej 46 i Kolding. 

Samlet skal boligtårnene tæt ved Kolding lystbådehavn rumme 152 lejligheder med egen altan fordelt på cirka 13.000 kvm. 

Projektet skal opføres af totalentreprenør HP Byg, bekræfter den Aalborg-baserede entreprenør. Tegnestuen Mejeriet har tegnet og udviklet projektet, mens Ingeniør’ne er ingeniører på projektet. 

Det rådgivende ingeniørfirma LB Consult er bygherrerådgiver for DevelopNord. 

Forskelle og nuancer skal give individuelt præg

Arkitekturen finder inspiration i en traditionel dansk byggestil med murede facader i varme farver. Indtil videre er tanken, at mindre forskelle i tårnenes nuancer giver hvert enkelt boligtårn sin egen identitet – samtidig med at de fremstår som ét sammenhængende område, skriver LB Consult om projektet på sin hjemmeside.

De fire boligtårne kommer til at stå i en park af grønne åndehuller med stier, forskellige fælles- og opholdsområder og legezoner. Tårnene vil stå forskudt af hinanden og skaber en åben, grøn forbindelse til områdets øvrige boligkomplekser.

Projektet er netop nu under projektering. Udførelsen begynder til maj, og vi forventer at alle fire boligtårne står færdige i maj 2023.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188