23948sdkhjf

Grønne kraner over det hele

Tyske Sennebogen meddelte før jul, at nu var man i Danmark repræsenteret ved Skive-importfirmaet Scantruck pr. februar måned i år.

Scantruck blev således dansk importør af firmaets kraner.

Næsten samtidig meddeler firmaet OP Maskiner A/S at de er blevet importør af firmaets nedbrydningsmaskiner. Ikke nok med det. Den tyske producent har faktisk i forvejen allerede en importør i Danmark, nemlig UN maskiner.

Men - der er selvfølgelig en forklaring på det hele, nemlig den, at Sennebogen fremstiller kraner til forskellige nicher, og der er her, at forvirringen kan opstå.

Således er det ganske rigtigt UN Maskiner, der importerer havnekraner - altså til lastning og losning af skibe.

Det er firmaet OP Maskiner, der har forhandlingen af materialehåndteringsmaskiner og nedbrydningsmaskiner. Materialehåndteringsmaskinen har man hele tiden haft, men det nye er at nedbrydning er kommet til.

Det er Scantruck, der har importen af wirekraner, (som også bruges i havne, red) teleskopkraner på bælter, slæbeskovlkraner, samt bæltekraner.

Så langt så godt.

Hos OP Maskiner A/S satser man meget på de grønne maskiner.

- Det er et fokus område for os. Det sker sammen med at vores lager i Løsning har gennemgået en stor ombygning og er nu blevet sammenlagt og decentraliseret med vores Svenske hovedlager som dagligt varetager alle ekspeditioner til vores afdelinger i Norge, Finland, Sverige samt Danmark. Dette betyder at vi nu kan tilbyde alle stumper til vores kunder levering over natten. Med andre ord betyder det at de dele som kunderne bestiller i dag, leveres til os eller kunden senest dagen efter kl. 07.00 Vi har desuden stadig almindelige sliddele på vores lager i Løsning, lige som vi nu også har fået etableret vores egen "trykslange" stand, så vi selv kan producere stort set alle nødvendige hydraulikslanger hjemme på vores eget værksted, fortæller Henrik Kildegaard, salgschef i firmaet, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Og han fortsætter:

- Vi har udvidet montørstaben, og dermed fordoblet antallet af montører i vores team, og vi har specialister inden for vores tre brands. Vores stab af Sennebogen-specialister er blevet udvidet, og vi vil i fremtiden have meget mere fokus på dette område både på salg og service siden. Som daglig leder har vi ansat Frank Bjarno som Værkfører og Servicechef. Frank kommer fra en lignende stilling hvor han i mange år har haft med Sennebogen at gøre.

Også i salget

Firmaet har også hentet nye ansigter ind i salgsafdelingen som sammen med den eksisterende knowhow i huset, skal gøre, produkterne mere synlige.

- Til Doppstadt-produkterne har vi valgt at omskole Søren Steffensen som har haft stillingen som servicechef i huset, til salgsspecialist på området. Søren har med over 25 års erfaring med Doppstadt, og er allerede et kendt ansigt.

Morten Espersen kommer som ny mand i huset med bagagen fyldt af viden fra en anden stilling som sælger af Sennebogen.

Henrik Kildegaard fortsætter i OP System som salgschef og vil ud over dette have sit speciale inden for Rubble Master

Fredrik Hagwell er også kommet til som adm. direktør mellem OP System Sverige og Danmark, for at styrke det tætte samarbejde imellem de nordiske lande.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.328